Cele mai competitive 5 zodii. Nimic nu le va opri când își propun ceva!

Potrivit astrologiei, există câteva zodii pe care nimeni și nimic nu le va opri atunci când își propun ceva, sunt cele mai competitive din zodiac!

Cele mai competitive semne zodiacale au o înverșunare firească în privința lor atunci când vine vorba de a-și stăpâni puterea și autoritatea și de a-și afirma dominația.

Chiar și atunci când nu concurează cu nimeni, aceste zodii au capacitatea de a transforma chiar și cele mai plictisitoare sau necompetitive situații într-o competiție.

  • Iată care sunt cele mai competitive 5 zodii:

 

Berbec


Berbec, îți place să fii primul în fiecare lucru pe care îl faci în viață și singurul mod în care știi să fii primul este să concurezi cu ceilalți.

S-ar putea să încerci să iei lucrurile jucăuș, nu foarte serios, dar când vine vorba de tine, concurența este întotdeauna serioasă. Ai tendința de a fi un învins îndurerat și un câștigător foarte lăudăros.

Acestea fiind spuse, concurența este modul în care îți menții energia. A fi competitiv dă sens vieții tale.

Deși îți place să încerci să găsești concurență în tot ceea ce faci, ești cu adevărat serios doar când vine vorba de lucruri și situații care sunt importante pentru tine.

Citește și: 8 lucruri despre zodia Rac care te ajută să o cunoști mai bine

 

Leu


Leu, dragostea ta pentru competiție vine din dorința de a fi cel mai bun dintre cei mai buni la locul de muncă. Îți place ideea de a avansa în carieră prin competiție, deoarece îți place gândul de a te distra, arătând totuși tuturor celor din jurul tău că ești cel mai bun.

Când concurezi, încerci să rămâi vesel și distractiv, deoarece nu vrei să fii cunoscut drept persoana care poate să zâmbească doar atunci când îi învinge pe toți ceilalți.

Când vine vorba de viața personală, inclusiv prietenii și familia, nu prea ai o latură competitivă. Dacă nu ești doar jucăuș, nu prea vezi rostul concurenței cu oamenii dragi.

Îți place să lași concurența în seama vieții tale profesionale, unde poți străluci cu adevărat fără să-ți faci griji că vei răni sentimentele cuiva.

Scorpion


Scorpion, dragostea ta pentru competiție merge mână-n mână cu pasiunea ta pentru viață. S-ar putea să nu-ți placă neapărat să concurezi cu cineva, dar devii foarte entuziasmat în anumite situații și nu te poți controla întotdeauna.

Pentru că ești un semn de foc, ești foarte exuberant și te bucuri de emoția pe care o aduce viața.

Uneori, viața aduce concurență, dar încerci să o menții în termeni jucăuși, indiferent de situație. S-ar putea să pari un semn zodiacal foarte intens, dar, în realitate, ești mult mai sensibil și iubitor de distracție decât s-ar crede.

Ai prefera să lași de la tine decât să pierzi un eventual prieten din cauza unei competiții. Cu toate acestea, în situațiile în care te simți super competitiv, nu ești genul care să arate milă față de oameni, dar depinde ce fel de oameni.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Capricorn


Capricorn, îți place competiția pentru că este modul tău de a le arăta oamenilor cine ești cu adevărat. Îți place să fii șeful și știi că concurența este cel mai simplu mod de a câștiga, care este cel mai simplu mod de a le demonstra oamenilor că nu vorbești doar prostii când spui că ești cel mai bun.

În plus, te încântă ideea de a fi persoana la care vin ceilalți atunci când au nevoie de ajutor. Și dacă asta înseamnă că trebuie să-i învingi de câteva ori în competiție, atunci așa să fie.

Pentru tine, concurența înseamnă să dai totul și să nu arăți milă.

Când concurezi cu oamenii, singurul tău gând este să câștigi. Din fericire pentru tine, nu ești învins de prea multe ori, oricum nu-ți place să pierzi.

Dar, atunci când se întâmplă să pierzi, alegi să nu te superi din cauza asta și știi că tot ce trebuie să faci este să contuinui să concurezi până când câștigi. Când vine vorba de competiție, te poți transforma într-o persoană complet diferită: una care vrea să câștige cu orice preț.

Vărsător


Vărsător, ești unul dintre acei concurenți cărora le place să țină competiția pentru ei înșiși. Asta înseamnă că s-ar putea să nu recunoaști cu ușurință că îți place concurența, dar când ai șansa de a concura împotriva cuiva și, eventual, de a câștiga, te transformi total.

Pentru tine, competiția înseamnă să-ți dovedești că ești cel mai bun. Nu îți pasă neapărat să învingi cealaltă persoană, dar vrei să demonstrezi că ai în tine abilitatea de a concura.

Un alt lucru pe care nu-ți place întotdeauna să-l recunoști este că uneori poți deveni foarte gelos pe alții.

Și chiar și atunci când nu există o competiție reală, uneori creezi una falsă doar pentru a vedea dacă poți scăpa de acea gelozie pe care o simți.

S-ar putea să nu înseamnă prea mult pentru tine să învingi un coleg la un proiect la care lucrați amândoi, dar pentru tine înseamnă că ești capabil să-ți depășești limitele și să obții în continuare ceva semnificativ. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod