zodia rac

8 lucruri despre zodia Rac care te ajută să o cunoști mai bine

Racul are reputația de a fi sensibil și emotiv, dar și că pune familia deasupra tuturor. Deși aceste trăsături nu sunt incorecte, există unele lucruri care demonstrează că zodia Rac reprezintă mult mai mult decât atât.

În astrologie, Racul este al patrulea semn dintre cele 12 semne ale zodiacului, care își începe ciclul la începutul verii. Persoanele născute între 21 iunie și 22 iulie au zodia Rac.

Profund intuitiv și sentimental, Racul poate fi unul dintre cele mai provocatoare semne zodiacale pe care le-ai putea cunoaște. E foarte afectuos și pasional și îi pasă profund de familie și casă.

Racul este empatic și atașat de oamenii pe care îi ține aproape. Alte trăsături ale sale includ loialitatea și capacitatea de a empatiza cu durerea și suferința altor oameni.

Racul este un semn de apă la fel ca Scorpionul și Peștii. Ghidate de emoții și de inimă, aceste semne de apă ar putea avea dificultăți de integrare în lumea înconjurătoare.

Fiind guvernat de Lună, fazele ciclului lunar își adâncesc misterele interne și creează tipare emoționale trecătoare care sunt dincolo de controlul lui.

Racul este, de asemenea, un semn cardinal, făcându-l un adevărat lider și inițiator.

Citește și: Totul despre femeia din zodia Leu. Cum poate fi cucerită și cum vrea să fie iubită

 

  • 8 lucruri despre zodia Rac care te ajută să o cunoști mai bine

 

Racii sunt rezistenți


Racii sunt extrem de rezistenți și capabili să facă față tot felului de situații, deoarece sunt, în multe privințe, unele dintre cele mai dure creaturi din tot zodiacul.

Rezistența lor este ceea ce îi face atât de speciali.

Adevărata putere a Racului constă în determinarea și refuzul de a renunța atunci când își dorește ceva. Motivația lui poate fi inspiratoare și posedă o forță mentală care îi permite să treacă peste aproape orice dificultate și să nu renunțe.

În ciuda laturii lor sensibile, acești indivizi posedă o mare rezistență care le conferă o putere emoțională imensă pentru a face față oricărei adversități.

Racii sunt incredibil de determinați


Dintre toate lucrurile despre Rac, acesta este unul dintre cele mai interesante.

Perseverența personală a unui Rac este ceea ce îl face puternic atunci când vine vorba de gestionarea carierei lui. De asemenea, Racii sunt cunoscuți pentru că sunt inteligenți, sensibili și emoționali și au puterea intuiției.

Acestea sunt motivele pentru care au o posibilitate mai mare de a obține fiecare succes pe care îl urmăresc în orice carieră pe care o urmează.

Ei tind să fie buni investitori și parteneri de afaceri și sunt cunoscuți că atrag succesul. Ei știu adesea unde și când să investească într-o anumită afacere și cele mai bune modalități de a genera bogăție și de a o susține.

Racii sunt foarte sociabili


E adevărat că Racilor le place să stea acasă și să se bucure de activitățile tipice, dar asta nu înseamnă că sunt complet izolați.

Când vine vorba de prieteni, Racii își fac rapid relații și cunoștințe. Plini de respect pentru toți oamenii, lor le place să cunoască străini și să-și construiască rețele sociale.

Cel mai mult le place să socializeze acasă, într-o atmosferă intimă în care se pot crea conexiuni într-un mediu care le este familiar. Racii sunt gazde grozave și iubesc să organizeze petreceri în casă.

Racii sunt super gijulii și protectori


Racul este un semn profund romantic și grijuliu, cu o mare putere emoțională și profunzime a sentimentelor.

Când un Rac se îndrăgostește, se îndrăgostește până în măduva oaselor. Racii își vor înconjura partenerul cu întreaga forță a sentimentelor lor, pe care unii le-ar putea interpreta în mod eronat ca fiind sufocante.

Compatibilitatea cu Racul are mult de-a face cu stabilitatea emoțională și încrederea; deseori se abține de la angajament până când este sigur despre ce simte pentru tine și invers.

Prietenii și familia sunt cele mai importante două lucruri pentru un Raci, așa că pot fi foarte protectori, dar vine mai mult din iubire decât din nevoia de a simți că deține controlul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Racii supraanalizează totul


Racii pot fi foarte precauți și se știe că se îngrijorează din aproape orice. Pentru a se asigura că o decizie nu va fi benefică doar pentru el, ci și pentru cei la care țin, acest semn zodiacal nu este genul care să se arunce cu capul înainte.

Când au de luat o decizie importantă, Racii se pot chinui ore, zile sau chiar săptămâni, cântărind cu atenție aspectele pozitive și negative.

Chiar și atunci când decide asupra unor chestiuni banale, un Rac este probabil să se gândească prea mult la asta și să se streseze.

Ei pot fi foarte atenți și pot supraanaliza lucruri precum limbajul corpului și mesajele text, așa că este important să fii cât mai direct posibil atunci când interacționezi cu un Rac.

Din acest motiv, Racii pot fi periculoși. Uneori nu știu când să se oprească din a analiza pe toată lumea și tot ce îi înconjoară. Racii urăsc să aibă lucrurile sub control.

Racii au sentimente complexe


Racul se teme profund de respingerea celor dragi și este predispus la schimbări de dispoziție.

Racii sunt cunoscuți pentru că sunt cei mai emotivi indivizi ai zodiacului și nu se tem să o arate.

Indiferent dacă sunt într-o relație sau doar petrec timp cu prietenii, conform astrologiei, La Raci totul este despre împărtășirea dragostei. Ca semn al familiei, acestor indivizi le pasă de legăturile familiale și de casa lor mai mult decât oricare alt semn al zodiacului.

Profund sentimentali, au tendința de a păstra cu sârguință amintirile de familie, păstrându-le intacte ani de zile. Scopul numărul unu al celor mai mulți Raci în viață este să-și întemeieze propria familie și să-și facă rădăcini undeva.

Oamenii din zodia Rac tind să-și poarte inima pe mânecă și, atunci când se simt răniți sau supărați, nu se sfiesc să o  arate. Nu lua starea de spirit a unui Rac prea personal, este doar felul în care se protejează de a fi rănit.

Racul se închide în el


Racii întâmpină dificultăți în a se deschide către lume. Se știe că îți ascunde toate emoțiile de lume, mai ales când cunosc prima dată pe cineva.

Fideli simbolului lor, Racii pot dezvolta o carapace defensivă în mintea lor, care le ascunde adevăratele sentimente de lumea exterioară.

Le este teamă să fie răniți de alții, motiv pentru care se ascund în spatele acestei carapace.

De obicei, Racilor le este greu să aibă încredere în alți oameni și au nevoie de timp pentru a simți că se pot deschide cu adevărat.

Intuitivi și plini de compasiune, sunt uneori imposibil de înțeles dintr-un punct de vedere extrem de rațional.

Racii pot fi foarte loiali


Te poți baza pe un prieten Rac în orice problemă cu care te confrunți. Racii sunt extrem de loiali oamenilor care sunt buni cu ei. Cel mai bun lucru despre Raci este că au o capacitate uimitoare de a-i face pe alții să se simtă iubiți și doriti.

Tânjesc după atenția celorlalți și sunt cei mai fericiți atunci când au un grup mic de prieteni și familie. Racul va dori mereu să rămână în legătură cu vechii prieteni și cu oricine le-a fost aproape.

Poți să-ți pui cea mai mare încredere într-un Rac și să-ți divulgi cele mai păzite secrete, deoarece un prieten Rac este de obicei un prieten pe viața și de încredere. Se înțelege cu majoritatea semnelor zodiacale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod