Totul despre femeia din zodia Leu. Cum poate fi cucerită și cum vrea să fie iubită

Descoperă cum poate fi cucerită femeia din zodia Leu, dar mai ales cum vrea să fie iubită. Leoaica nu se mulțumește cu oricine și orice!

Dacă ai o relație cu o femeie din zodia Leu sau ești îndrăgostit de una și vrei să o cucerești, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre ea.

Trăsăturile de personalitate ale femeilor din zodia Leu


S-ar putea să te întrebi de ce Leii sunt atât de dificili, dar nu este vorba că sunt dificili, sunt doar liderii haitei.

Ca lideri înnăscuți, femeile Leu adoră să preia conducerea cu orice ocazie pot. Aceste femei puternice își vor pune mintea la orice, atât timp cât au șansa de a căștiga.

Ele nu își pot schimba atitudinea competitivă, care este atât un punct forte, cât și o slăbiciune. Dacă nu au parte de provocări, acestea sunt nestimulate și se vor plictisi de lumea din jurul lor. Iar când se plictisesc, încep să se dezlănțuie.

Natura lor ambițioasă poate deveni exagerat de încrezătoare, egoistă și mândră uneori, iar îndrăzneala lor atrage atât de mulți oameni,  pe cât și respinge.

Totuși, Leoaicele își fac prieteni ultra-fabuloși. Au o inimă mare și vor lăsa totul într-o secundă pentru a ajuta un prieten care are nevoie. Dintre toate semnele astrologice, ele sunt persoanele cele mai potrivite pe al căror umeri să plângi.

Și pentru că sunt liderii oricărui grup, Leoaicele vor fi adesea candidați pentru o funcție, candidați pentru burse prestigioase sau încercând să obțină rolul principal într-o piesă de teatru.

Citește și: Cele mai introvertite 6 zodii, conform astrologiei 

 

Cum să trebuie să decurgă o întâlnire cu o femeie din zodia Leu


Să atragi o Leoaică nu este ușor.

Adevărul este că este destul de sceptică.

Când o femeie Leu te ignoră, ar putea fi pentru că încearcă să fie în centrul atenției sau pentru că Leul nu știe, de fapt, că exiști. Nici să nu îți treacă prin cap să faci trucuri sau jocuri, mai ales dacă vrei să ai o relație cu ea.

În schimb, renunță la acțiune și fă-ți timp să admiri cu adevărat ceva despre ea și să o faci să se simtă specială. Leoaicelor le place să fie în centrul atenției, așa că dacă întreaga ta lume nu se învârte în jurul ei, s-ar putea să aibă o cădere nervoasă.

Amintește-i constant doamnei tale Leoaice că ea este lumina ochilor tăi. Dacă ieși cu prietenii, trimite-i mesaje rapid pentru a-i arăta că îți pasă. Invit-o la o cină delicioasă sau plănuiește o întâlnire romantică într-o grădină drăguță.

Când vine vorba de a obține o întâlnire cu o femeie din zodia Leu, nu contează cu adevărat ce faci, contează dacă ai sau nu un plan. Crezi sau nu, Leoiacele gravitează spre romantism, deoarece o face să se simtă apreciată atunci când te gândești cum să planifici întâlnirea perfectă dintre voi.

Asta înseamnă că nu e o idee bună să o inviți la o seară de filme pe Netflix și să stați liniștiți pe canapea, deoarece ea va alerga în cealaltă direcție și nu îți va mai răspunde niciodată la telefon.

Cum vrea să fie iubită femeia Leu


Leoaicele sunt necruțătoare în ceea ce privește iubirea.

Ele se așteaptă la ceea ce dau în schimb, așa că dacă nu ești îndrăgostit de ea, ea va simți acest lucru și te va confrunta, indiferent dacă îți place sau nu.

Toate femeile Leu trebuie iubite cu ardoare. Dacă nu ești îndrăgostit 100%, ea va putea să detecteze imediat. O femeie Leu nu are timp sau răbdare să fie tratată ca orice altceva în afară de o regină.

Leoaicele tind să răspundă bine la fiecare limbaj al iubirii. Oferirea cuvintelor frumoase, dorința de a ajuta, petrecerea timpul de calitate și dăruirea cadourilor extravagante o va face să se simtă apreciată în relație. Și atingerea fizică, desigur.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Cum să seduci o femeie din zodia Leu


Dacă o femeie Leu este dezinteresată, îți va arăta imediat acest lucru. Dar dacă o rănești, nu o va face.

Fiecărei Leoaice îi place să iubească, iar o femeie Leu îndrăgostită nu este diferită de un bărbat Leu îndrăgostit. Au o inimă mare!

Cel mai bun mod de a seduce o femeie Leu este fermecând-o, nu obsedând-o. Trebuie să fii foarte strategic, invitând-o la o cină bună și rugând-o să vină să vadă unde stai și să petreacă noaptea la tine.



Totuși, nu întârzia prea mult să faci o mișcare. Leii sunt cunoscuți pentru că pun capăt idilei în momentul în care se plictisesc.

Compatibilitatea cu femeia din zodia Leu


Este greu să găsești o zodie mai nepotrivită pentru femeia Leu decât Taurul. Leii au tendința de a se ciocni destul de mult cu Taurii, așa că este o combinație destul de ciudată.

Alte perechi proaste pentru Leu includ: Scorpionul, Racul, Peștii, Capricornul și Fecioara. Multe dintre aceste semne zodiacale devin frustrate de nevoia femeii Leu de a ocupa centrul scenei. Cu toate acestea, Leoaica strălucește în ochii Săgetătorului, Gemenilor, Balanței și Berbecului.

Cele mai proaste compatibilități:
Scorpion, Rac, Pești, Capricorn, Fecioară

Cele mai bune compatibilități: Săgetător, Gemeni, Balanță, Berbec

Leii scot în evidență latura curajoasă a Berbecului, iar Săgetătorul scoate în evidență latura aventuroasă a Leului. Balanțele se lasă purtate de val, iar Berbecului îi place să ia decizii și să preia controlul în aproape orice situație, formând un cuplu dinamic. În plus, între Gemeni și Leu există o înțelegere frumoasă și relaționează unul cu celălalt la un nivel emoțional profund.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teodora Barbur pe 17 Aug 2022, 20:29
    Totul despre femeia Leu

    Mă regăsesc în tot ce scrie despre femeia Leu și îmi place ce citesc,așa mă redescopăr!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod