Cele mai introvertite 6 zodii. Preferă să stea cât mai departe de oameni!

Ești timid/ă, liniștit/ă sau rezervat/ă? Aceste trăsături de personalitate ar putea proveni din faptul că ești una dintre cele mai introvertite semne zodiacale.

Dicționarul descrie un introvertit ca pe cineva care "tinde să fie introspectiv și îi place să petreacă timpul singur".

Introvertiții petrec mai mult timp gândind decât vorbind, preferă grupurile mici și intime în locul petrecerilor mari și își reîncarcă energia petrecând timp singuri într-un cadru liniștit.

Nivelul tău de introversie poate fi predestinat de astrologie. Există multe semne zodiacale care preferă să fie cât mai departe de oameni.

Citește și: Ce șanse ai să devii bogată, în funcție de zodia ta

 

  • Cele mai introvertite 6 zodii

 

Vărsător


Acest semn poate fi foarte timid și tăcut. Persoanele născute sub acest semn se înconjoară doar de familie și prieteni apropiați.

Ca semn de aer, emoțiile lor sunt adesea puternice și tind să prindă rădăcini în propriile gânduri.

Pești


Peștii sunt creativi și prietenoși și sunt, cu siguranță, introvertiți.

Peștii sunt un semn de apă, adică sunt extrem de intuitivi și sensibili. Peștii sunt foarte empatici, așa că energia lor se epuizează ușor în mulțimi mari.

Din această cauză, Peștii preferă să petreacă timpul singuri sau în grupuri mici, restrânse.

Taur


Acest semn este foarte încăpățânat, dar are o inimă de aur.

Fiind atât semn fix, cât și semn de pământ, Taurul are nevoie de stabilitate în viață. Nu îi place schimbarea și nu este foarte deschis către spontaneitate, așa că tinde să fie un mare introvertit.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion


Scorpionii sunt introvertiți extremi. Sunt foarte secretoși și își vor păzi gândurile și sentimentele cu propria viață.

Le place să păstreze totul pentru ei înșiși și le place să-și păstreze secretele ca bunuri de preț pe care nu le vei putea descoperi niciodată.

Sunt misterioși și le place acest lucru.

Fecioară


Fecioarele sunt suspicioase din fire și nesigure față de ceilalți. Acest lucru încurajează comportamentul lor natural introvertit.

Sunt secretoase și vor să poată avea timp privat pentru ele însele.

Sunt grozave în a-i asculte pe ceilalți atunci când au nevoie de ajutor, atât timp cât nu sunt într-un mediu supraaglomerat. Sunt egocentriste, așa că nu vor să iasă din zona lor de confort decât dacă trebuie neapărat.

Rac


Racii sunt inteligenți și prietenoși atunci când trebuie. Sunt introvertiți din naștere și se vor deschide față de tine doar în beneficiul lor.

Ei ar prefera să le spui totul despre tine, dar să nu fie nevoiți să vorbească despre ei.



Nu le va plăcea să fie priviți ca fiind slabi, așa că se izolează, astfel încât să nu îi poți judeca.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod