6 adevăruri dure despre femeia din zodia Leu în dragoste

Dacă că ești o Leoaică, ai sau îți dorești una lângă tine, trebuie să cunoști aceste adevăruri chiar dacă sunt dure!

Femeile Leu sunt o forță de care trebuie să ții cont. Fiind un semn de Foc care este condus de Soare - adică centrul Universului - femeile Leu impun atenție, respect și pasiune.

Inteligentă, creativă și puternică, femeia Leu nu acceptă nimic mai puțin de la cei care încearcă să o curteze și nu acceptă nimic mai puțin decât ceea ce merită.

Citește și: 5 zodii care adoră să flirteze indiferent dacă sunt singure sau au o relație cu cineva

 

  • 6 adevăruri dure despre femeia din zodia Leu în dragoste

 

Femeile Leu sunt încăpățânate


Oamenii spun că sunt încăpățânate, ele spun că sunt hotărâte.

Semnul astrologic Leu este un semn de Foc fix, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub această zodie sunt mândre și adesea puțin prea încăpățânate. Ele caută stabilitate și nu le place ca cineva să le opună rezistență.



Desigur, vor exista dezacorduri, dar atunci când acestea apar, asigură-te că spui lucrurile cât mai amabil și fără a le judeca, altfel își vor scoate ghearele.

Dacă o femeie Leu este supărată, cere-ți scuze, dar dă-i spațiu să se calmeze singură.

Femeia Leu este un pic cam plină de ea


Leilor le place să fie admirați și lăudați pentru unicitatea și creativitatea lor, ceea ce înseamnă că trebuie să îi măgulești din când în când.

Câștig-o iubind ceea ce este unic la stilul ei, felul în care trăiește și faptul că îi spui aceste lucruri la momentul potrivit.

Leoaicele sunt jucăușe


Femeile Leu sunt distractive, observă tot și iubesc să-și bată joc de tine în moduri inofensive și să te tachineze pentru a te face să zâmbești. Sunt jucăușe și te vor tachina în mod regulat odată ce se simt confortabil cu tine.

Cu alte cuvinte, ar trebui să fii deschis în fața glumelor ei și să-i faci și tu una, atât timp cât nu îi rănești setntimentele.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Ele văd dacă minți


Complimentele sincere te vor duce departe, dar cele false îți vor tăia craca de sub picioare.

Nu te juca și admiră cu adevărat ceva la ea și fă-o prin asta să se simtă specială.

Dacă nu ești autentic, ea e suficient de deșteaptă cât să-și dea seama.

Femeile Leu nu au timp de pierdut cu oricine


Femeia Leu este ageră la minte, amuzantă și foarte sociabilă. De aceea, își dorește un bărbat care să o merite.

Dacă pari nesigur pe tine, asta poate fi o mare problemă. Nu trebuie să lași impresia că ai întotdeauna nevoie de ceva și nu trebuie să ceri în mod constant validarea.

Cu toate acestea, o Leoaică nu vrea întotdeauna să ia decizii sau să preia conducerea. Ea vrea un bărbat care este, de asemenea, puternic și nu se teme să ia decizii sau să spună ce are în minte. Dacă ea nu este de acord, îți va spune.

Femeia Leu are nevoie de spațiul ei


Femeile Leu sunt independente și își doresc să fie alături de bărbați care sunt la fel de independenți ca și ele. Ele vor ca partenerii lor să le ghideze, dar nu să le controleze.



Dacă vrei o iubită Leu, trebuie să fii puternic și independent, altfel își va pierde rapid respectul pentru tine. Dar dacă o neglijezi prea mult timp, ea devine distantă și îmbufnată. La urma urmei, mândria femeii Leu este mereu în joc. Cu alte cuvinte, o vei auzi răcnind oricum.

Doar pentru că o femeie Leu are nevoie din când în când de timp doar pentru ea nu înseamnă că nu are o inimă mare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod