taur

10 lucruri despre zodia Taur pe care trebuie neapărat să le știi

Fie că ești Taur sau ai alături persoane născute în această zodie, este foarte important să cunoști aceste 10 lucruri!

În astrologie, Taurul este al doilea semn zodiacal, iar simbolul său este un taur. Asemenea acestui animal, personalitatea Taurului poate fi foarte imprevizibilă.

Așadar, dacă te-ai născut între 20 aprilie și 20 mai, ești un Taur adevărat!

Taurul te va surprinde cu siguranța cu răbdarea și stabilitatea lui, părând mai liniștit decât majoritatea celorlalte semne zodiacale. Fiind unul dintre semnele de Pământ, se știe că aduce o atmosferă foarte liniștitoare și relaxanată oricui în preajma căruia se află.

  • Pentru fiecare slăbiciune a zodiei Taur există două puncte forte!


Taurii sunt loiali, cu picioarele pe pământ, stabili, încăpățânați, ambițioși și duri. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, zodia cea mai înțelegătoare, răbdătoare, adaptabilă și organizată.

Din păcate, majoritatea oamenilor tind să se concentreze pe atributele lor negative.

Există o mulțime de lucruri care nu-i plac Taurului: nesiguranțe, schimbări bruște sau complicații. Dar sunt la fel de multe lucruri pe care le iubește, în special prietenii și familia.

Citește și: Semne că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodia ta

 

  • 10 lucruri despre zodia Taur pe care trebuie neapărat să le știi

 

Una dintre cele mai bune trăsături ale Taurului este atitudinea lui calmă


Câțiva oameni îl echivalează pe Taur cu un taur scăpat de sub control într-un magazin de porțelanuri. În general, Taurul este o persoană drăguță și foarte calmă.



Pământul, elementul lui dominant, îl ajută să se mențină cu picioarele pe pământ și calm în situații stresante.

Acestea fiind spuse, acest element îl poate determina și să fie puțin încăpățânat și să devină frustat atunci când vine vorba de a ieși din programul obișnuit. Când se întâmplă acest lucru, Taurul ar putea deveni puțin frustrat, dar se chinuie foarte mult pentru a evita aceste situații.

Slăbiciunea Taurului este lenea fals percepută


Să te răsfeți în lux din când în când nu e mare lucru. Cu toate acestea, în cazul Taurului acest lucru se poate întâmpla mai des, poate, decât ar trebui.

Totuși, răsfățul lui nu este gratuit, muncește extrem de mult pentru a putea trăi genul de viață care îi place cel mai mult.

A fi înconjurat de produse și accesorii de înaltă calitate înseamnă muncă grea și dedicare pentru a le obține. Taurul își va folosi puterea pentru a se răsfăța cu lucrurile pe care le iubește.

Dacă vrei ca Taurul să fie prietenul tău, poate dura ceva timp


Pare că Taurul nu poate fi deranjat să vorbească sau să iasă să ia prânzul cu tine, dar nu este deloc așa.

Taurului i-ar plăcea să petreacă mult timp cu tine, dar mai întâi trebuie să te cunoască. Are tendința de a se mișca cu prudență, fără a se angaja pe deplin la ceva înainte de a avea câteva gânduri foarte calculate.

Pentru că îi place să-și ia cât timp e necesar, îi poate face pe alții să creadă că e exclus sau ignorat.

Dacă ai puțină răbdare, vei ajunge să-ți faci un prieten pe viață. Are nevoie doar să fie singur uneori, și asta este perfect normal.

Taurul este mai mult decât materialist


Toată lumea apreciază lucrurile frumoase. A avea un dulap plin de haine și accesorii frumoase nu ar trebui să capteze atenția de la celelalte caracteristici ale Taurului.

Taurul are o etică de lucru foarte puternică. În timp ce decide să cumpere lucruri mai bune, el decide și să muncească din greu, astfel încât să merite și să împărtășească aceste lucruri cu cei dragi.

O garderobă cu haine de designer nu merită dacă prietenii apropiați și familia nu sunt lângă tine.

De asemenea, Taurul nu este prea posesiv


Unii oameni devin parte din zona de confort a Taurului. Când a construit acest cerc de oameni foarte importanți, devine protector cu ei.

Se asigură că toți cei la care ține se descurcă bine. Când lucrurile se îndepărtează de această idee, poate deveni puțin mai intens, dar prietenul tău Taur este doar îngrijorat de tine.

Odată ce va vedea lucrurile din punctul tău de vedere, va deveni mai ușor pentru el și va părea mai puțin posesiv și mai susținător.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Taurul va fi mereu acolo pentru tine


Taurul este unul dintre cele mai loiale zodii și va face întotdeauna sacrificii pentru cei dragi și îi va sprijini în toate.

Un Taur este cel ai bun prieten pe viață și nu lasă niciodată acea prietenie să dispară de la o ceartă. Nu o lăsa nici tu, deoarece vei regreta că ai pierdut această legătură specială.

Nu există niciun alt semn zodical care ar fi acolo pentru tine zi și noapte.

Taurului îi place să planifice și să fie la curent


Taurul nu este întotdeauna un perfecționist leneș și încăpățânat, de fapt, Taurului îi place să planifice și să organizeze.

Nu îi place să lase lucrurile pentru ultimul moment sau să fie spontan, deoarece asta îl poate stresa foarte mult.

De asemenea, nu îi place să nu fie la curent cu ce se întâmplă în jurul lui, deoarece asta îl va face să se simtă exclus.

Taurul are cea mai bună memorie


Un Taur are întotdeauna cea mai bună memorie și își poate aminti lucruri surprinzătoare din trecut.

Din păcate pentru Taur, acest lucru poate înseamna și că își poate aminti lucruri și oameni din trecut care i-au greșit sau l-au tratat îngrozitor, iar Taurul nu va uita, deoarece poate fi răzbunător.

Taurului îi este greu să vadă trădarea


Acesta este dezavantajul Taurului, deoarece odată ce lasă o persoană să intre în viața lui, îi este greu să creadă că acea persoană i-ar face ceva rău vreodată, iar atunci când o face, Taurul este distrus.

O trădare îl face pe Taur să dezvolte probleme de încredere și să construiască ziduri în jurul lui.

Taurul este periculos din cauza temperamentului său încăpățânat


Este foarte dificil să faci un Taur să se răzgândească odată ce s-a hotărât, așa că îți va fi greu să te cerți cu el. Un Taur se poate regăsi adesea în certuri aprinse, uneori făcându-l periculos să îl ai în preajmă.

  • Bonus!

 

Un Taur ar trebui să se căsătorească cu un Rac, Scorpion sau Pești


Ca semn de Pământ, Taurul este cu picioarele pe pământ și tânjește la stabilitate.

Semnele de Apă completează foarte bine aceste trăsături, fiind parteneri ideali pentru Taur, deoarece îi pot oferi impulsul emoțional de care are nevoie Taurului pentru a crea o relație foarte iubitoare și deschisă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod