Primul soț al lui Jennifer Lopez, declarații surprinzătoare despre artistă: „Mă tem că mariajul numărul patru nu va dura”

Când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii din Las Vegas la începutul acestei luni, la aproape 20 de ani de la anularea primei nunți, a fost un moment grozav, care părea să dovedească vechea zicală că dragostea adevărată merită toată așteptarea.

Cu trei căsătorii eșuate în spate, Jennifer Lopez, 53 de ani, s-a căsătorit în cele din urmă cu bărbatul pe care îl numește "sufletul ei pereche".

Dar, în timp ce lumea a fost captivată de povestea romantică a lui Bennifer, știrea a redeschis răni dureroase pentru un bărbat.

Ojani Noa, 48 de ani, primul soț al lui Lopez, trăiește astăzi departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood. Dar și lui i s-a spus de către J. Lo. că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă viața "pentru totdeauna" – și, spune el ridicând din umeri, "a avut trei soți și cinci logodne" de atunci.

"Le doresc tot ce este mai bun, dar mă tem că această căsnicie cu numărul patru nu va dura"
, spune Ojani acum.

"Jen iubește să fie îndrăgostită, dar s-a logodit de șase ori până acum. Ben este soțul numărul patru. Eram soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. În noaptea nunții, ea îmi șoptea că vom fi împreună pentru totdeauna.", a povestit Ojani, conform Dailymail.

Ojani a vorbit rar despre relația lor intensă și pasională


Deși au divorțat în 1998, au rămas prieteni mulți ani după aceea, dar acum a decis să vorbească pentru că s-a săturat să fie catalogat "drept chelnerul fără bani" pe care Jennifer l-a părăsit după doar un an de căsnicie.

"Am fost împreună timp de doi ani, dar prieteni aproape un deceniu", spune el.

"De multe ori m-am simțit ca domnul Cenușăreasa", recunoaște el. "Era cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem vreodată.

La început, nu aveam idee cine era ea."

"Ne-am îndrăgostit când ea era deja cunoscută. Dar în timpul căsătoriei noastre a devenit un megastar. Ani de zile a fost prea dureros să vorbesc despre asta. Am vrut doar să nu mă știe nimeni și să-mi trăiesc viața liniștit. Apoi când am văzut că s-a căsătorit cu Ben, care este un tip bun, sentimentele au revenit. S-au scris atât de multe despre Jen și despre mine, mai ales în ultimele două săptămâni, majoritatea greșite. Și vreau ca oamenii să știe povestea reală.", a adăugat Ojani Noa.

Cum a început relația lor


Ojani, acum antrenor personal, a întâlnit-o pe Jennifer Lopez în 1996, când ea a intrat în restaurantul cubanez al Gloriei Estefan de pe Ocean Drive din Miami. Atunci el avea 22 de ani și sosise ilegal în SUA cu șapte ani în urmă, după o călătorie periculoasă din Cuba până în Florida pe o barcă gonflabilă.

"A fost un miracol că am supravițuit traversării", spune el.

După ce a spălat mașini pe străzile din Miami, și-a găsit de lucru ca spălător de vase la restaurantul Gloriei Estefan, Lario’s On The Beach: "Gloria ne-a tratat ca pe o familie. M-am străduit până la a fi ospătar. Am făcut niște modelling. M-am grăbit. Am vrut visul american și l-am găsit când Jen a intrat în Lario’s."

La 28 de ani, actrița era deja o celebritate. Când l-a cunoscut pe Ojani, filma Blood And Wine alături de Jack Nicholson și Michael Caine.

"Nu aveam idee cine este", a insistat Ojani.

"Privirile noastre s-au întâlnit și am crezut că este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Era cu prietena ei, Anita, și cu Arlene, asistenta ei. S-au întors în noaptea următoare, iar Jen era la bar. Aduceam cartofi prăjiți pentru un alt client și ea a spus: 'Doamne, arată delicios'. I-am întins fără să scot un cuvânt. Am fost lovit. Purta un top alb și pantaloni și îmi amintesc că credeam că are cel mai frumos corp pe care l-am văzut vreodată. Ea mi-a spus mai târziu că știa din prima seară că se va căsători cu mine."

"Nu s-a întâmplat nimic în acea noapte, am sărutat-o ​​de noapte bună și i-am dat numărul pagerului meu. Când am condus-o la mașina ei, un tip a trecut pe lângă și a spus: 'O, Doamne, e Jennifer Lopez din Money Train'. Atunci mi-am dat seama că poate era cineva."

Actrița urma să zboare acasă la Los Angeles a doua zi. S-au întâlnit, s-au sărutat și apoi au vorbit săptămâni întregi la telefon, Ojani folosind telefonul public din bucătăria restaurantului.

"Ea mergea la Miami pentru premiera filmului Blood And Wine și voia să fiu partenerul ei. Am închiriat un costum ieftin. Am ajuns pe covorul roșu, am început să mă simt rău. Am coborât pe covor ținându-o de mână, apoi m-am dat deoparte în timp ce dădea interviuri.

Am auzit-o spunând: 'Jack, vreau să-mi cunoști partenerul, pe Ojani'. M-am întors și ea mi-a făcut cunoștință cu Jack Nicholson.
Apoi ea a spus: 'El e Michael (Michael Caine)'. M-am simțit ca și cum aș fost într-un film. Cu câțiva ani mai devreme, eram pe o barcă în ocean, fugeam de Fidel Castro, iar acum sunt pe covorul roșu. Michael Caine a fost drăguț, mi-a spus: 'Nu-ți face griji, te vei obișnui cu asta."


"După premieră ne-am întors la hotelul ei. A fost prima dată când am făcut dragoste. Era perfect. Era perfectă. Ea a spus: 'Vreau să fii mereu în viața mea. Te iubesc.' M-am simțit ca domnul Cenușăreasa."

Cei doi s-au îndrăgostit total și povestea lor a continuat. Ojani a demisionat și a plecat în LA, unde au locuit împreună.

Ojani a dezvăluit și detalii despre familia ei: "Își iubește mama, iar Lupe este foarte mândră de ea, dar am crezut mereu că relația lor a fost una toxică. Lupe țipa la ea. Nu mi-a placut. Privind acum în urmă, uneori cred că poate lui Jen îi place drama."

Cum a cerut-o în căsătorie


Selena tocmai obținuse rolul principal în filmul Selena care a transformat-o într-o senzație peste noapte.

"Îi place să facă cumpărături, iar când nu filma, mergeam la mall-ul local. Într-o zi am intrat într-un magazin de bijuterii și a început să se uite la inele. A arătat spre unul și a spus: "Îl ador pe acela.".

"Ea a plecat și m-am prefăcut că trebuie să merg la toaletă. M-am furișat înapoi în magazin și i-am spus fetei să-l pună deoparte. Aveam niște bani economisiți.

Lucram ca antrenor personal, dar aveam ceva strâns și din modeling. Inelul era de 15.000 de dolari – o avere pe atunci. L-am ascuns într-o pungă de plastic în spatele chiuvetei."

La petrecerea de final al filmărilor pentru Selena de la Hard Rock Cafe "Țineau discursuri. Am luat microfonul și am spus: Jennifer, te iubesc. Vrei să te căsătorești cu mine? Toată lumea aplauda. Am căzut în genunchi și i-am dat inelul. Plângea și râdea în același timp, a spus da!", a povestit Ojani.

S-au căsătorit în februarie 1997, în Miami, în grădina casei unui prieten.

Apariția primelor probleme


Ojani susține că Guadalupe și-a certat fiica pentru că nu a ținut ceremonia în Bronx. Apoi, el a avut unele discuții pe această temă cu ea și de atunci au început tensiunile între ei.

Conform celor mai recente declarații, se pare că mama acesteia crede că Ben Affleck este alesul. "Dacă Ben o are pe Lupe de partea lui, atunci poate că are o șansă", a declarat Ojani zâmbind.

S-au despărțit în 1998 și au existat momente după aceea în care vedeta i-ar fi spus că vrea să fie din nou împreună. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Hepta

1 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod