Berea cu aromă fructată și 0.0% alcool, doza ta de satisfacție

Ți-ai făcut planuri pentru vara aceasta? Pentru că sigur avem cu toții nevoie de o doză generoasă de distracție, să ascultăm muzică frumoasă, de preferat în aer liber, să prindem răsăritul pe plajă, să mirosim îndeaproape un câmp întreg de lavandă sau să ne bucurăm de un picnic alături de prieteni, Bergenbier S.A. – a Molson Coors Beverage Company – a lansat vara aceasta o nouă aromă Fresh 0.0 Lemon & Orange.

Fie că mergi la munte cu cortul și alegi să dormi sub cerul înstelat sau faci o plimbare prin pădure cu bicicleta, Fresh 0.0, berea cu gust bogat de fructe 0.0% alcool, este bună de savurat în orice moment al zilei și este potrivită indiferent de activitățile practicate. Combinația dintre bere cu 0.0% alcool și gustul răcoritor al fructelor, face din Fresh 0.0 alegerea perfectă pentru zilele de vară. În plus, este disponibilă în ambalaje practice, sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde.

Odată cu lansarea celui mai nou produs Fresh 0.0 Orange&Lemon și respectiv a noii arome, Bergenbier S.A. diversifică portofoliul de produse “mai mult decât bere”, datorită trendului de consum orientat acum către mixurile de bere aromatizate 0.0% alcool și cu un conținut scăzut de calorii,  care a generat o creștere accelerată a acestui segment în ultima perioadă.



Cele trei sortimente 0.0% alcool îți oferă bucuria de a savura o bere răcoritoare cu gust plăcut de mere și pere, zmeură și afine sau lămâie și portocală, indiferent de activitate și în orice moment al zilei: acasă, la birou, la terasă sau chiar înainte de ora de sport, datorită conținutului de 0.0% alcool.

Te provocăm să nu lași pe vara viitoare activitățile care se află pe lista ta de prea mult timp, iar sub conceptul Fresh „Optimism 100% răcoritor – O bucurie deschide o alta”, să te bucuri mai mult de timpul liber. Așadar, începe cu pași mici, dar siguri: planifică-ți un weekend la mare cu cei mai buni prieteni, trezește-te să vezi răsăritul, cântă la o petrecere, mănâncă acel desert și savurează o bere rece. Fresh 0.0 Lemon & Orange se integrează perfect, indiferent de plan, fiind o băutură cu 0.0% alcool, care nu conține coloranți artificiali sau conservanți și are doar 20 calorii/100 de ml.

Fresh 0.0 este o băutură 0.0% alcool, fructată, răcoritoare și versatilă, care poate fi savurată în orice moment al zilei, indiferent de tipul de activitate. Mixul de fructe pe care îl putem savura atunci când ne este sete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod