Semne că ți-ai găsit sufletul geamăn, în funcție de zodia ta


 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sufletul tău geamăn: Leu sau Săgetător

Să fii capabil/ă să-ți păstrezi sentimentul de independență este extrem de important pentru tine într-o relație. De aceea, zodiile de Foc, Leu și Săgetător sunt opțiuni grozave de suflet pereche.

Nu numai că înțeleg și respectă ceea ce ai nevoie de la un partener, dar se pot și adapta la cerința ta.

Citește și: 10 lucruri despre zodia Taur pe care trebuie neapărat să le știi

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sufletul tău geamăn: Capricorn

Să faci parte dintr-o relație stabilă este extrem de important pentru tine. Capricornul este cu siguranță flacăra ta geamănă, deoarece amândoi sunteți cu picioarele pe pământ și vă bazați pe sprijin.

În plus, amândoi sunteți semne de Pământ, așa că loialitatea și crearea unei fundații solide sunt obligatorii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sufletul tău geamăn: Vărsător și Balanță

Tu ai nevoie de cineva care nu numai că poate să țină pasul cu tine, ci și de o persoană care înțelege că ești mult mai mult decât ceea ce oamenii văd la suprafață.

Semnele zodiacale care au cele mai multe șanse să înțeleagă ceea ce ești și să nu judece niciodată sunt semnele tale de Aer, Vărsătorul și Balanța. Sunt sufletele tale gemene care vot atinge cu siguranță natura ta intelectuală și încrezătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sufletul tău geamăn: Scorpion și Taur

Singurul lucru de care ai nevoie cel mai mult într-o relație este stabilitatea emoțională. Orice altceva este negociabil, atât timp cât te simți în siguranță cu persoana iubită.

Cele mai bune semne zodiacale pentru sentimentul de loialitate și stabilitate sunt Scorpionul și Taurul, acestea sunt opțiunile tale cele mai bune de suflet geamăn.

Scorpionul este un semn de Apă ca și tine, așa că voi doi sunteți capabili să vă folosiți intuiția pentru a crea o conexiune profundă și de durată.

Taurul îți va aduce sentimentul de stabilitate în orice moment în relația voastră și se va asigura că nu te simți niciodată ignorat/ă sau neiubit/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Sufletul tău geamăn: Săgetător și Berbec

Ca semn zodiacal pasional, este important să fii cu cineva care este la fel de pasionat de dragoste și viață ca și tine.

Săgetătorul și Berbecul sunt parteneri care îți vor scoate în evidență încrederea, simțul aventurii și carisma.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sufletul tău geamăn: Taur și Capricorn

Atragi parteneri care sunt capabili să te mențină cu picioarele pe pământ și cât mai lipsit de stres posibil.

Fiind genul de persoană care despică firul în patru mai mereu, este frumos să ai pe cineva în viața ta care te poate aduce înapoi la realitate. Semnele zodiacale precum Taurul și Capricornul, ambele semne de Pământ, sunt sufletele tale gemene tocmai din acest motiv.

De asemenea, te vor ajuta să scoți tot ce e mai bun din tine, deoarece se raportează la tipurile de nevoi pe care le ai. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sufletul tău geamăn: Vărsător și Gemeni

Să faci o echipă și să ai o conexiune profundă cu cineva sunt două elemente absolut obligatorii într-o relație pentru tine. Ai nevoie de cealaltă jumătate a ta, de flacăra ta geamănă, de cineva care să te ajute să treci peste toate, indiferent ce ți-ar pregăti viața.

Semne precum Vărsătorul și Gemenii sunt sufletele tale gemene, deoarece ca semne de Aer, și ele ca și tine au nevoie de independență și stimulare intelectuală pentru a se dezvolta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sufletul tău geamăn: Capricorn și Taur

Ești o persoană care nu se va mulțumi cu nimic mai puțin decât cel mai bun, așa că ești dispus/ă să-ți aștepți alesul cât e nevoie dacă asta îți oferă siguranța că va fi pentru totdeauna.

Semnele zodiacale precum Capricornul și Taurul, ambele semne de Pământ, te vor menține ferm ancorat/ă în realitate, exact atributul sufletului tău geamăn.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sufletul tău geamăn: Berbec și Leu

Te atrag oamenii neînfricați și aventuroși. Îți place să fii în preajma oamenilor care te ridică și te fac să simți că trăiești cea mai bună viață.

De aceea, semnele zodiacale precum Berbecul și Leul sunt perechi perfecte pentru tine. Ei înșiși sunt încrezători, pozitivi și energici, așa că vor putea întotdeauna să țină pasul cu tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sufletul tău geamăn: Rac și Taur

Ai nevoie de un partener pe viață, care este la fel de ambițios și motivat ca tine. S-ar putea să nu aveți întotdeauna aceleași obiective, dar să ai alături pe cineva care te va sprijini în toate momentele importante din viața ta este foarte împlinitor.

Semnele zodiacale precum Racul și Taurul înțeleg importanța obiectivelor și îndeplinirii lor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sufletul tău geamăn: Balanță și Gemeni

Ca Vărsător, este important pentru tine să ai un partener care să-ți fie egal în viață și iubire. Ai nevoie de cineva care să poată aduce conversații care să provoace gânduri, stimulare intelectuală și curiozitate în tot ceea ce faci.

Zodiile Balanță și Gemeni pot fi sufletele tale gemene deoarece pot face exact acest lucru, și asta pentru că și ei caută aceleași lucruri ca și tine într-o relație.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sufletul tău geamăn: Rac

Pentru o relație emoțională, intimă, Racul este cea mai bună alegere. Deoarece amândoi sunteți semne de Apă, amândoi sunteți capabili de conexiuni emoționale profunde, de a vorbi deschis despre sentimentele voastre și de a înțelege nevoile celuilalt fără cuvinte.

Aceasta va fi o relație intensă, dar una care te va împlini, totuși. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stavaru Andreea pe 26 Feb 2024, 09:38
    Cum sa atragi Sufletul geaman

    Interesanta postarea despre atragerea sufletului geaman

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod