Semne că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodia ta

Descoperă semnele care prevestesc că ți-ai găsit sufletul pereche și zodia în care acesta s-a născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sufletul pereche: Balanță

Semnul tău opus, Balanța, poate fi o pereche bună pentru tine.

Balanța este cunoscută pentru că este echilibrată, mai ales în perioadele de stres, așa că un astfel de partener care să-ți calmeze focul este cu siguranță sufletul tău pereche.

În plus, a fi opuși înseamnă că vă puteți învăța tot timpul lucruri noi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sufletul pereche: Scorpion și Pești

Scorpionul, semnul tău opus și un semn fix ca și tine, are calități de suflet pereche, mai ales că acest semn zodiacal este extrem de loial și te poate provoca să fii cea mai bună variantă a ta.

Dacă ești în căutarea unei persoane care să-ți stimuleze creativitatea și care să te ajute să intri în contact cu latura ta mai blândă, Peștii sunt zodia cu care să cultivi o relație.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sufletul pereche: Berbec

Berbecul este o alegere excelentă de partener dacă ești în căutarea cuiva care să aducă multă emoție și aventură în viața ta.

Berbecul este persoana care te va face să încerci lucruri noi și te va scoate din zona ta de confort, atât fizic, cât și emoțional.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sufletul pereche: Capricorn

Capricornul, semnul tău opus, este cel cu care vei lucra cel mai bine în echipă și cel care va scoate la iveală tot ce este mai bun din tine.

Împreună veți forma cel mai puternic cuplu, deoarece el este sufletul tău pereche. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Sufletul pereche: Balanță

Dacă ești în căutarea unui partener care este la fel de sociabil și prietenos ca și tine, Balanța este o idee grozavă de suflet pereche.

Acest semn zodiacal tinde să înflorească în jurul oamenilor, așa că întâlnirea cu prietenii și familia ta vor fi situații în care Balanța poate fermeca pe toată lumea și le poate arăta tuturor de ce sunteți atât de grozavi împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sufletul pereche: Pești

Desigur, să te simți cu picioarele pe pământ nu este singurul lucru care contează pentru tine într-o relație. De asemenea, ai nevoie de o conexiune intimă cu cineva pe care nu o ai cu nimeni alcineva.

Aici intervin Peștii. Cu această zodie în viața ta, ai pe cineva care te face mereu să te simți că poți cuceri și obține orice.

Citește și: 5 zodii care urăsc schimbarea. Avantaje și dezavantaje


Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sufletul pereche: Săgetător

Săgetătorul este o alegere excelentă pentru tine. Este unul dintre acele semne zodiacale care are o cantitate contagioasă de optimism și pozitivitate,

Ori de câte ori ești cu acest semn zodiacal, cel mai probabil te vei simți liniștit, responsabil și echilibrat. Nimic nu te poate doborî în compania sufletului tău pereche!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sufletul pereche: Rac

Dacă vrei ceva mai intens și mai emoționant, Racul este cel cu care ar trebui să fii.

Acest semn zodiacal te va face întotdeauna să te simți în singuranță și iubit/ă și va respecta faptul că trebuie să te simți complet în siguranță și binevenit într-o relație înainte de a te putea deschide cu adevărat și a fi vulnerabil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sufletul pereche: Balanță

Dacă ești în căutarea cuiva care are nevoie de la fel de multă independență ca tine, Balanța ar trebui să fie cea mai potrivită.

Acest semne zodiacal se dezvoltă în relații în ccare există la fel de mult timp pentru mine cât există timp pentru noi, ceea ce îl face clar să fie sufletul tău pereche.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sufletul pereche: Fecioara

Sufletul tău pereche trebuie să fie la fel de practic și rațional ca și tine.

Fecioara este acea persoană care te va menține cu picioarele pe pământ și te va ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor importante în viață. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sufletul pereche: Săgetător

Un semn zodiacal care este pe aceeași pagină cu tinr când vine vorba de ceea ce ai nevoie într-o relație este Săgetătorul.

Acest semn zodiacal înțelege mai bine decât oricine valoarea libertății și independenței. Să ai lângă tine un Săgetător înseamnă că multe dintre nevoile tale sunt îndeplinite.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sufletul pereche: Capricorn sau Taur

Deoarece ai tendința de a fi cald și rece când vine vorba de dragoste, este important să ai lângă tine pe cineva care să-ți anticipeze și înțeleagă nevoile în continuă schimbare.

Vor fi momente când ai nevoie de multă dragoste și atenție și momente când ai nevoie de timp singur. Dacă ai în viața ta un suflet pereche matur și respectuos, cum ar fi Capricornul sau Taurul, te va face să simți că nu ceri niciodată prea mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod