6 trucuri prin care îți poți face partenerul mai fericit

Dacă nu ai idei despre cum să îți faci partenerul mai fericit și mai încântat de relația cu tine, aplicarea următoarelor trucuri te poate ajuta!
Aceste strategii au fost preluate de la diverse cupluri care au dat câteva sfaturi despre cum și-au întărit relația și ar putea fi folosite cu ușurință în viața de zi cu zi.

  • 6 trucuri prin care îți poți face partenerul mai fericit


Spune mulțumesc în loc să-ți ceri scuze


Uneori, nu trebuie să-ți ceri scuze atunci când comunici cu partenerul tău despre ceva care te deranjează.

În loc să spui "Îmi pare rău că trebuie să suporți schimbările mele de dispoziție", poate fi mai bine să spui "Îi mulțumesc că ai suportat schimbările mele constante de dispoziție".

Acest lucru poate aduce ceva pozitiv în relație, iar partenerul tău poate aprecia mai mult autenticitatea ta.

Ia inițiativa în loc să întrebi


Dacă partenerul rău deseori refuză să meargă la film sau la cină atunci când îl întrebi, atunci poți încerca să spui "Mergem la acest restaurant nou astăzi", în loc de "Vrei să mâncăm în oraș astăzi?"

El poate fi mai deschis să meargă și starea lui de spirit se poate îmbunătăți.

Uneori este mai bine să-i oferi partenerului tău de ales și este mai bine să spui planurile pentru ziua respectivă.


Gâdilatul îl poate face să-ți acorde mai multă atenție


Unele persoane consideră că este distracyiv să fie gândilate, iar altele nu dacă sunt prea sensibile la asta.

Cu toate acestea, dacă pe partenerul tău nu-l deranjează să fie gâdilat, poate fi o modalitate excelentă de a-ți arăta afecțiunea și de a-l determina să te țină de mână, spre exemplu.

Dacă vrei mai multă atenție sau afecțiune, poți încerca să-ți gâdili partenerul și, în cele din urmă, va dori să nu mai fie gâdilat și îți va acorda atenția la care tânjeai.

Să-i spui pe nume te poate ajuta să reaprinzi scânteia


Să-ți alinți partenerul cu tot felul de apelative drăguțe este, în general, o modalitate bună de a-ți arăta dragostea,

Cu toate acestea, dacă îi spui pe nume și apoi îi spui că îl iubești, s-ar putea să-l iei pe nepregătite și să aduci puțină lumină și autenticitate în relație.

Insistă să iasă cu prietenii


Dacă partenerul tău își petrece cea mai mare paarte a timpului muncind sau acasă cu familia, poate fi mai greu pentru el să iasă și să se vadă cu prietenii.

De aceea, uneori, forțarea lui să iasă din casă poate fi o soluție (fără ceartp, totuși). Poți să îi suni prietenii pentru a planifica o întâlnire, pentru ca partenerul tău să-și limpezească mintea și să se distreze.
Același lucru este valabil și pentru parteneră!

Încearcă să te oprești și să te gândești înainte de a-i spune ceva


Este important să-ți înghiți uneori mândria și ego-ul. Dacă nu faci asta, s-ar putea să-ți strici relație sau să scoți ce e mai rău din ea. Dacă partenerul tău spune ceva supărător, poți încerca să respiri adânc și să numeri până la 5.

Încearcă să te gândești ce ar fi bine să spui pentru a elimina energia tensionată din timpul unei certuri. Poate vrei să-i spui că te-a rănit, dar fă-o cu grijă, mai puțin agresiv.

Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod