Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu, dar nu e prima dată: Actorul aștepta acest moment din anul 2004

Brad Pitt și-a făcut apariția la premiera din Berlin a noului său film, „Bullet Train”, purtând o fustă maro, asortată cu un cardigan în aceeași nuanță și o cămașă de nuanță roz pal.

Actorul în vârstă de 58 de ani a șocat prin ținuta sa nonconformistă, iar atunci când a fost întrebat de ce a făcut această alegere vestimentară a oferit un răspuns cât se poate de simplu.


„Briza, Briza!”, a răspuns el pe covorul roșu unui jurnalist al Associated Press.

Având în vedere temperaturile ridicate care se înregistrează săptămâna aceasta în Europa, nu este de mirare că starul american a decis să aleagă o piesă mult mai răcoroasă decât clasicii pantaloni.

Cu toate acestea, fanii săi de pe rețelele de socializare au avut păreri împărțite cu privire la ținuta neobișnuită.

„Oricine ar fi cel care l-a convins pe Brad Pitt să poarte o fustă, ar trebui să fie biciuit”, a scris un user pe Twitter, potrivit Page Six.


Un alt user consideră că Pitt copiază starurile tinere, care adoptă adesea ținute feminine.
„Încearcă atât de mult să copieze staruri mai tinere, precum Harry Styles”, a scris internautul.

Mulți alții au apreciat look-ul. „Chiar atunci când credeai că Brad Pitt nu poate deveni mai sexy, el poartă o fustă”, a comentat o persoană.

„Brad Pitt în fustă mi-a făcut ziua infinit mai bună”, a adăugat o persoană, în timp ce alta a spus „Îmi imaginez că social media va fi extrem de calmă cu privire la faptul că Brad Pitt a purtat o fustă la o premieră de film, dar voi spune direct că îmi place foarte mult.”

Chiar dacă ținuta sa a șocat, nu este prima dată când starul a purtat o astfel de piesă. De fapt, el își dorea din anul 2004 să vină această zi. „Bărbații vor purta fuste începând de vara viitoare. Asta este predicția mea și declarația mea”, a spus actorul într-un interviu pentru British Vogue, după ce a jucat în filmul „Troia” purtând un kilt din piele.

Iar înainte a purta o fustă în filmul „Troia”, Brad a purtat o serie de rochii mini într-un pictorial din anul 1990 pentru Rolling Stone.

Cu o zi înainte de a alege o ținută controversată, starul s-a distrat de minune pe covorul roșu alături de colegii lui de platou din filmul „Bullet Train”. Actorul a făcut sărituri în fața camerei, și-a îmbrățișat colegii și s-a strâmbat în fața aparatului de fotografiat, iar colegii săi - Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry și Joey King i-au urmat exemplul.

Într-un interviu recent pentru publicația GQ, el a vorbit despre lupta sa cu dependența de alcool. El a recunoscut că a renunțat la alcool după divorțul de Angelina Jolie, iar faptul că a început să înțeleagă mai bine motivul pentru care consuma alcool l-a ajutat să renunțe.

„Cred că fiecare dintre noi a avut inima frântă. Eu m-am simțit toată viața singur, singur când eram copil, singur chiar și aici, iar abia de curând am început să mă bucur mai mult de prieteni și familie”, a mărturisit actorul.
 
În ciuda sentimentului de izolare și singurătate, el a recunoscut că a descoperit cu adevărat comunitatea și prietenia după ce a renunțat la consumul de alcool, în anul 2016.

Starul american a participat timp de 18 luni la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi.


„Am avut un grup foarte cool de bărbați, care era destul de restrâns, astfel că era sigur.
Pentru că am văzut cazuri în care alți oameni au fost înregistrați în timp ce își puneau sufletul pe tavă, ceea ce pentru mine este îngrozitor”, a dezvăluit Pitt.

Starul, care a fost mulți ani un fumător înrăit, a luat și decizia de a renunța la țigări, alegând să înlocuiască tutunul cu guma de mestecat cu nicotină. 

„Nu am capacitatea de a fuma una sau două pe zi. Nu este felul meu. Eu o fac până la capăt”, a declarat actorul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod