Există viață după divorț: 10 modalități de a te pune pe picioare

Un divorț poate fi devastator, dar asta nu înseamnă că este sfârșitul lumii.
Ca si casatoria, divortul tinde sa fie un eveniment care iti schimba viata. Numai procesul in sine poate aduce o multime de schimbari, de la mese mai linistite la o casa goala sau poate o casa noua. Daca ai copii, programul tau de co-parenting ar putea insemna sa petreci zile intregi fara ei pentru prima data.

Pe masura ce incepi sa te adaptezi la noul tau stil de viata, s-ar putea sa experimentezi un amestec complex de ganduri si sentimente, de la tradare si tristete, pana la furie sau usurare/eliberare.
In ciuda acestui fapt, oricat de dureros este totul si oricat de greu ti se pare sa iti inchipui viata de acum inainte, divortul nu inseamna sfarsitul tau. De fapt, el semnaleaza un nou inceput.

Ingrijirea de nevoile tale emotionale si fizice este un pas esential pentru a naviga in mod eficient perioada post-divort. Iata 10 modalitati prin care poti sa iti reconstruiesti viata dupa divort.

PRACTICA ACCEPTAREA


Doi indragostiti care decid sa isi uneasca destinele nu se casatoresc presupunand ca in cele din urma vor divorta. Desi pare ca in jurul tau toti se despart si divorteaza, asta nu inseamna ca nu poti fi increzatoare in ceea ce priveste casnicia ta.
Si adevarul este ca nimeni nu te pregateste pentru un astfel de moment. Asa ca atunci cand se intampla, te vei trezi invaluita de durere si regrete. Ti-ai fi dorit ca lucrurile sa functioneze si te vei intreba la nesfarsit ce nu a mers, daca ai fi procedat altfel, poate nu s-ar fi ajuns la asta. S-ar putea chiar sa simti, de asemenea, o oarecare confuzie, chiar negare si sa gasesti divortul greu de acceptat. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod