Tendințele anului 2022 în machiajul de mireasă

Machiajul de mireasă este unul dintre elementele fundamentale pentru a trăi ziua nunții în seninătate: este important să te simți frumoasă, în largul tău și în perfectă armonie. Din acest motiv, alegerea machiajului - și a coafurii - sunt foarte importante. Noile tendințe ale anului 2022 în machiajul de mireasă sunt împărțite în două părți: machiaj natural și machiaj cu impact.

Machiajul de mireasă natural și simplu - cel care, eventual, poate fi reprodus și de tine însuți, continuă să fie cel mai popular, dar nu lipsesc nici ideile pentru un make-up mai curajos, mai îndrăzneț și de impact. Spre exemplu, culoarea roșie a buzelor este caracteristică mireselor care se concentrează mult asupra look-ului. De asemenea, genele false voluminoase și liniile cu eyeliner impecabil, sunt pe larg practicate. Iată noile tendințe practicate în acest an:

1️. Mireasa anului 2022 este simplă, dar rafinată în același timp. Iată de ce se recomandă un machiaj natural și simplu, dar luminos și o coafură care să transmită esențialitate. De exemplu, părul liber, ondulat sau strâns într-un chignon jos este perfect. Un stil elegant, care nu trebuie confundat cu cel aplicat zi de zi. Pentru o nuntă pe timp de vară, se utilizează un bronzant și un iluminator cu efect umed, dacă dorești să-i oferi strălucire feței. Sprâncenele sunt puțin evidențiate, iar buzele, de preferință, nude sau roz pal, vopsite cu un ruj cremos și transparent sau cu puțin luciu.


2. Protagonista anului 2022 este mireasa cu un make-up nud, care se obține prin accentuarea tenului cu nuanțe ușoare de bronz, roz, piersic și nuanțe aurii. Rezultatul este o piele strălucitoare, cu aspect sănătos, fiind caracteristic machiajului de zi. Pentru a evidenția ochii, se folosesc gene false pe colțul exterior, care alungesc și intensifică privirea. Sprâncenele sunt perfecte dacă sunt bine definite, într-un mod natural. Fardul de pleoape cu nuanțe pământii, buze ușor satinate, naturale și cu puțin luciu.

3. Machiajul de nuntă trebuie adaptat naturii și culorilor, pentru a fi într-o armonie perfectă. Deci, depinde foarte mult de anotimpul în care te căsătorești: alege culori ușoare pentru sezonul de primăvară și iarnă, intense pentru toamnă și vară. Culorile pastelate sunt ideale pentru a defini o mireasă cu o personalitate puternică, dar discretă.


4. Una din tendințele anului 2022 este Nunta Glamour. Prin urmare, stilul baroc și clasic se îmbină, creând un echilibru perfect. Culorile principale ale machiajului de nuntă Glamour sunt nuanțele pastelate combinate cu auriu.

5. Accentul pus pe privire și culoarea ochilor
Evident, nu există un machiaj de mireasă „universal”, dar este bine de ținut cont de caracteristicile fiecărei mirese, pornind de la culoarea ochilor. Cel mai glamour machiaj de mireasă pentru ochii verzi pentru acest an, de exemplu, este cel în nuanțe de mov, burgundy și auriu.

Destul de apreciate sunt și tonurile pământești, mai ales bronzante și maro cald, cu ajutorul cărora poți crea smokey eyes intenși.

Machiajul pentru miresele cu ochii albaștri se caracterizează prin nuanțe deschise și delicate care aproape că se îmbină cu pielea, astfel încât să scoată în evidență frumusețea ochilor, fără riscul de a-i  acoperi cu farduri de pleoape prea evidențiate. Recomandabil fiind câteva linii simple efectuate cu un creion de ochi fără cantități de rimel sau smocuri de gene false. 

Pentru ochii căprui este specific machiajul ochilor fumurii până la make-upuri mai deosebite. Important este să te concentrezi pe nuanțele potrivite, de la nuanțe de maro până la cele metalice (platină, auriu sau argintiu), în funcție de gustul și de tenul tău. Machiajul pleoapelor cu umbre este realizat prin anumite tehnici, precum machiajul halo eyes, capabil să dea multă lumină ochilor. 

Magazinul online Makeup propune o varietate considerabilă de cosmetice decorative pe toate gusturile și pentru diferite ocazii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod