Cererea perfectă în căsătorie. Dubai: locații unice și o ofertă uimitoare pentru vară!

Este vară, este o stare de vacanță și fericire. Poate crezi că este timpul să-i ceri să se căsătorească cu tine. Și acest moment trebuie să fie special, unul de care îți vei aminti pentru totdeauna. De asemenea, nu vrei ca ea să bănuiască nicio secundă ceea ce ai plănuit. Deci, te-ai gândit să o surprinzi cu o cerere în căsătorie în cel mai frumos loc? Dubai este soluția. De ce? În primul rand, pentru că poți alege să-i spui că mergeți într-o scurtă escapadă de câteva zile, pentru a vă bucura de o ofertă grozavă pe care Dubai o are în această vară pentru toți turiștii. Apoi, pentru că veți plăti 3 nopți sau 5 nopți pentru cazare, iar alte 2 vă vor fi oferite gratuit. Și, nu în ultimul rând, pentru că o vei surprinde cu întrebarea vieții ei într-o locație ca nimeni alta pe pământ.

Iată câteva idei pentru cererea în căsătorie perfectă făcută în Dubai VARA ACEASTA.

YOUR ULTIMATE SUMMER, MOMENTUL VOSTRU UNIC 


Înainte de a începe să-ți planifici itinerariul pentru marea ta surpriză, trebuie să știi ai peste 70 de oferte "Stay More, Pay Less" de la cele mai bune hoteluri și stațiuni din Dubai, de la proprietăți accesibile de trei stele până la experiența de lux de cinci stele. Gândește-te ce hotel și-ar dori, intră pe site și fă rezervarea. Nu vă faceți griji că este vară, iar temperaturile în timpul zilei sunt ridicate. Cu o planificare bine gândită, combinând activitățile în aer liber de dimineață și seară cu cele de interior din timpul zilei, vei rămâne uimit de ce vacanță extraordinară vei avea, bucurându-te de fiecare clipă.

Iată câteva idei pentru vacanța voastră și locații în care ai putea să o ceri în căsătorie.

O experiență culinară privată sub stele

Foto: Dubai Economy and Tourism / Melia Desert Palm Hotel

Organizați o masă romantică pentru doi în intimitatea propriei vile de la uimitoarul Melia Desert Palm Hotel. Bucurați-vă de experiența culinară personalizată, cu un bucătar personal și chelner care servește aperitive gourmet, salate crocante și selecții gustoase de grătar, urmate de deserturi decadente.

Evadările romantice în deșertul arab


Foto: Dubai Economy and Tourism / Arabian Adventures

Ce este mai special decât o cerere în căsătorie sub stelele sclipitoare în mijlocul deșertului? Rezervați o cină romantică exclusivă cu Arabian Adventures unde oaspeții sunt întâmpinați de o cină frumoasă. Bucurați-vă de o masă delicioasă servită de un ospătar personal și pregătită de un bucătar privat. Așteptați momentul perfect, când un cântăreț tradițional de oud vă uimește cu un concert privat înainte de a vă pune în genunchi și de a vă surprinde partenera.

Amplasat într-un deșert cu adevărat retras, Nara Escapes este locația perfectă pentru a sărbători ziua specială a cererii în căsătorie. Oferind experiența de lux supremă cu izolare totală, oaspeții se pot bucura de o oază de deșert personalizată în inima Rezervației de conservare a deșertului din Dubai, făcând din aceasta o zi de neuitat, care emană rafinament și stil. Cu muzică live, dansatori de foc și toboșari, oaspeții se pot bucura de o experiență culinară exclusivă înainte de campare într-unul dintre corturile nomade rafinate și confortabile așezate sub stele.


Foto: Dubai Economy and Tourism / Nara Escapes

Du-ți partenea într-o oază cu adevărat unică situată la mai puțin de o oră de centrul orașului Dubai. Amplasat în inima unei rezervații de conservare, Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa oferă un cadru unic și cu adevărat magnific pentru cea mai de neuitat zi din viața ta. Stațiunea oferă locuri remarcabile în interior și în aer liber, precum și experiențe arabe distinctive și incomparabile pentru evadări romantice.

Foto: Dubai Economy and Tourism / Al Maha

Ce modalitate mai bună de a-ți uimi partenera decât cu o propunere făcută în deșertul izolat, la doar 45 de minute cu mașina de centrul orașului? Amplasat în dunele aurii deșertului din Dubai, înconjurat de Oryx și gazele arabe, Bab Al Shams creează sentimentul suprem de evadare pentru a face visul perfect să devină realitate. Captând tot romantismul pământului și îmbinându-l cu luxul și experiențele autentic arabe, stațiunea poate crea serbări magice de seară sub o pătură de stele, pe fundalul deșertului.


Foto: Dubai Economy and Tourism / Bab al Shams


Aprinde scânteia cu o seară pe mare

Foto: Dubai Economy and Tourism / Luxury Yachts Dubai 

Închiriază un luxury yacht pentru a naviga prin apele curate din jurul Dubaiului și a experimenta perspective unice ale principalelor atracții ale orașului. O experiență luxoasă și privată la bordul unui iaht uimitor va promite să surprindă și să încânte persoana iubită.

O poveste de dragoste în deșert

Foto: Dubai Economy and Tourism / Platinum Heritage 

Priviți la stele și bucurați-vă de peisajul deșertic nesfârșit într-un mod captivant optând pentru overnight camping safari. Petreceți o seară de neuitat în jurul focului într-un Majlis tradițional și împărtășiți momente prețioase departe de priveliștile și sunetele vieții orașului, în tabăra beduină autentică a Platinum Heritage.

Locații instagramabile pentru amintri unice alături de persoana iubită


O seară pitorească

Foto: Dubai Economy and Tourism / Al Qudra Love Lakes 

Pentru un moment mai discret și privat, pregătiți un picnic romantic și mergeți la Al Qudra Love Lakes pentru o seară relaxată departe de oraș.

Du-ți dragostea la următorul nivel

Foto: Dubai Economy and Tourism / At.mosphere

Experimentați noi culmi ale fine dining la At.mosphere, situat la nivelul 122 al celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Oferă-i priveliști imbatabile ale orașului combinate cu preparate delicioase pentru o seară memorabilă.

O panoramă spectaculoasă la AURA Skypool


Foto: Dubai Economy and Tourism / AURA SkyPool

Încă de la inaugurarea sa din iarna lui 2021, AURA SkyPool, care se mândrește cu titlul de cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume, a uimit vizitatorii cu vederi panoramice neobstrucționate ale reperelor emblematice ale Dubaiului, cum ar fi Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Burj Khalifa și nu numai. Suspendată la 200 de metri în aer, AURA are cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume și este locul ideal pentru cupluri pentru a înota câteva lungimi sincronizate sau pentru a surprinde un moment special, cu orizontul Dubaiului care pune în scenă peisajul perfect.

Momente de aur la Burj Al Arab

Foto: Dubai Economy and Tourism / Burj Al Arab 

O minune arhitecturală, Burj Al Arab este una dintre cele mai populare embleme ale orașului, datorită formei sale unice, care seamănă cu pânza unui dhow - un vas tradițional de apă arab. Hotelul de lux cu apartamente găzduiește restaurante de lux, fiecare oferind o experiență culinară de clasă mondială. Impresionează-ți persoana iubită cu o excursie în lounge-ul contemporan Gilt recent deschis, care are mobilier auriu și un decor strălucitor accentuat de un fundal uimitor de marmură cu fire de aur alb pentru a crea momente unice. Mai târziu, mergeți la Al Iwan, restaurantul arab prin excelență al hotelului, pentru a vă bucura de delicatese tradiționale din Orientul Mijlociu într-un cadru elegant.

Descoperiți deșertul călare la grajdurile Al Jiyad


Cuplurile se pot bucura de un tur cu ghid privat marca Al Jiyad Stables prin dunele de nisip fascinante pentru o experiență unică a imensului deșert. Veți explora moștenirea deșertică a Dubaiului la răsăritul soarelui sau pueți merge la lacul de la Al Qudra la apus, pentru a avea cea mai bună șansă de a observa Gazela Arabă, Oryxul Arab și păsările native.

Experiențe romantice memorabile

Foto: Dubai Economy and Tourism / The Boat by Address 

Romantismul este dus la un nivel cu totul nou de către The Boat by Address. Urcați la bordul ambarcațiunii de lux pentru a porni într-o călătorie privată de cinci ore în jurul locațiilor emblematice din Dubai. Bucurați-vă de lumina soarelui în timp ce admirați priveliștile Dubai Creek Harbour, călătorind de la Dubai Water Canal la mangrove până la magnificul Burj Khalifa. O viață întreagă de amintiri vă așteaptă, în timp ce frumosul apus de soare se aliniază cu orizontul uluitor al Dubaiului, lăsând cuplului momentul perfect pentru ca el să se pună în genunchi, adresând marea întrebare. Barca este disponibilă și pentru rezervări de evenimente și nunți, un loc perfect pentru a sărbători dragostea cu familia și prietenii.

21 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod