Horoscopul săptămânii 25-31 iulie. Racul va afla acum cine sunt cu adevărat prietenii lui

25 Iulie 2022

Prin prisma laturii materiale, Racul va afla acum cine sunt cu adevărat prietenii lui.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Aspectul astral din această săptămână scoate anumite adevăruri la iveală și le poate îndepărta pe altele.

Comunicarea din aceste zile este mai degrabă un joc pentru a vedea cine poate ghici anumite lucruri despre persoana de lângă și nu un mod plăcut de a petrece timpul împreună.

Este ca și cum ați încerca amândoi să ghiciți lucruri unul despre celălalt și, în acelați timp, să pretindeți că sunteți complet sinceri.

Bani

Ai putea fi tentat/ă să alegi un job pe care poate nu credeai că poți să îl ai în urmă cu o săptămână. Prin asta, poți câștiga stabilitate din mai multe puncte de vedere.

Aspectele astrale indicăo perioadă de rezolvare a problemelor de ordin financiar. Două sau trei minți sunt mai bune decât una atunci când vine vorba de a lua viața de la capăt.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Sentimentele vor ieși în prim-plan datorită conjuncțiilor astrale din această săptămână.

S-ar putea să ascunzi unele dintre sentimentele tale mai puternice în spatele unui zid de nonșalanță, dar nu pe toate.

Noul tău iubit va putea vedea clar că te îndrăgostești nebunește de el, chiar dacă te prefaci că nu-ți pasă cu adevărat.

Bani

S-ar putea să vrei și să încerci să fii mai productiv/ă acasă, mutându-ți unele proiecte în acest mediu unde te simți mai în largul tău.

Este un moment bun pentru a face o schimbare, deoarece afacerile tale merg bine și poți risca.

Astrele te sfătuiesc să îți depozitezi banii în instituții bancare sigure.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Energia cerească din această săptămână te poate încuraja să răsfoiești câteva informații și povești relevante din viața ta.

Cumva, nu poți suporta să-ți lași partenerul/a să creadă că ai dus o viață obișnuită, așa cum a făcut-o majoritatea dintre noi.

Pentru că ești deja foarte îndrăgostit/ă, vrei ca el/ea să creadă că ești extrem de special/ă și până la sfârșitul conversației îți vei atinge scopul.

Bani

Săptămâna aceasta ești plin/ă de idei grozave pentru a progresa financiar.

Astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la viața ta socială și să te ocupi de proiectele și sarcinile pe care le ai în ideea de a excela în ceea ce faci.

Astfel vei pregăti scena pentru un nou loc de muncă sau o nouă poziție la compania actuală. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Deși comunicarea ar trebui să fie destul de simplă în această săptămână, e posibil să fie mai dificilă decât te așteptai.

Dacă tocmai ai început o nouă relație, atunci este posibil să nu fii destul de sincer/ă unul cu celălalt, din diverse motive.

S-ar putea să vă aflați amândoi în situația în care simțiți că puteți dezvălui atât de multe, dar nu totul. Multe lucruri sunt ascunse vederii.

Bani

Săptămâna aceasta te gândești la un nou plan pentru a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen lung. Acum vei afla cine sunt cu adevărat prietenii tăi.

Unii s-ar putea să se îndepărteze de tine pentru că nu mai ai banii de altădată, dar asta e în regulă, înseamnă că nu erau demni de prietenia cu tine.

Încercarea de a-i face pe alții fericiți ar putea duce doar la mai mult datorii acolo unde ar trebui să fie mai puține.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână poate însemna că nu ești foarte sigur de cum să abordezi un anumit subiect, chiar dacă, teoretic, ar trebui să fie o plăcere să vorbești.

Simți în inima ta că noul tău partener te place destul de mult și, totuși, s-ar putea să nu-ți fi zis acest lucru prin cuvinte.

Ai senzația că nu este sincer, deși manifestă adorație pentru tine. Cu toate acestea, nu îți găsești curajul de a-l întreba direct.

Bani


Activitatea ta profesională aduce emoție și dramă, dar și un pic de imprevizibilitate în această săptămână.

Ideile zboară, dar trebuie să monetizezi una înainte de a trece la următoarea ca nu cumva să te trezești cu un flux de numerar scăzut.

Multe se schimbă acolo, fii atent/ă la orice!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Comunicarea între oameni este, de obicei, încercată pentru a clarifica lucrurile și pentru scoate la lumină lucrurile ascunse.

Dar cu energia astrală din aceste zile, lucrurile care ar trebui să fie destul de evidente sunt cumva ignorate sau împinse într-o parte, în timp ce conversația continuă cu o discuție despre orice, în afară de problema reală în cauză. Dacă poți vorbi simplu, vei fi răsplătit.

Bani

Această săptămână este despre capacitatea ta de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important.

S-ar putea să te simți spontan și liber acum, dar astrele au alte planuri pentru tine.

Trebuie să fii responsabil, mai ales când vine vorba de jobul tău. Să faci o impresie grozavă te va ajuta să avansezi mai repede și asta înseamnă mai mulți bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână te poate încuraja să fii mai misterios decât de obicei.

Acest lucru nu se întâmplă că vrei să fii atât de enigmatic sau să ascunzi adevărul din inima ta, ci mai mult că îți place să te joci.

Partenerul/a de viață nu va fi prea încântat/ă de atitudinea ta.

Bani


Influențele care îți afectează casa relațiilor sunt atât o binecuvântare, cât și un blestem.

În timp ce te împuternicesc să lupți pentru cauza ta și să o scoți în față, ele tind să-ți restricționeze echipa care ar putea să te ajute să faci acest lucru.

Niciodată nu trebuie să te temi. Ai imaginația de care ai nevoie pentru a-ți termina munca la timp și sub buget.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea să îți fie greu să faci față faptului că nu poți obține informațiile pe care le cauți de la persoana care stă în fața ta.

Energia astrală din aceste zile indică faptul că, deși potențialul de comunicare este bun, speri să auzi o declarație clară în ceea ce privește sentimentele acelei persoane. Aceasta ar putea fi ceea ce cauzează problema. E hotărâtă să nu devină vulnerabilă.

Bani

S-ar putea să descoperi că imaginația ta este aprinsă la cel mai înalt nivel. Din tine izvorăsc atât de multe idei încât cel mai bine este să ai la îndemână un pix și hârtie pentru a le înregistra pe toate.

Chiar și aparent cea mai mică idee poate fi transformată într-un produs sau un serviciu generator de bani.

Poți consolida aceste idei în proiecte concrete la locul de muncă. Vin banii!!!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Astrele îți încurajează gândurile să zboare și, de asemenea, să se ascundă. Cumva nu vrei ca ultima ta cucerire să știe totul despre tine prea devreme, așa că atmosfera poate părea deosebit de reticentă și opacă.

Cu toate acestea, ești hotărât/ă să afli cât mai multe despre el, ea, fără ca tu să oferi prea multe detalii despre tine. Unul dintre voi trebuie să cedeze curând.

Bani

Săptămâna aceasta ai șansa de a elimina problemele financiare recente prin inspirație și idei grozave.

Acesta este un moment perfect de stimulare mentală și s-ar putea să descoperi că ești cu adevărat în elementul tău acum.

Pe măsură ce îți restrângi cheltuielile legate de casă și familie, tărâmurile călătoriilor se deschid. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În general, îți place să faci compromisuri atunci când vine vorba de a lua decizii cu partenerul tău și urăști să deranjezi echilibrul delicat al relației, părând a fi prea egoist sau exigent.

Cu toate acestea, energia astrală din această săptămână te poate încuraja să îți prezenți punctul de vedere în așa fel încât persoana iubită să știe ce îți dorești și să nu îndrăznească să refuze.

Bani

Ai de-a face cu o perioadă în care poți prinde noi rădăcini. Te gândești unde vrei să fii în următorii cinci, zece sau cât mai mulți ani în viitor.

Dacă slujba ta nu îți oferă stabilitate financiară, investițiile sau priprietățile ar putea să fie salvarea ta.

Vinde ceva ce nu ai nevoie pentru a finanța un proiect promițător.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână te face să fii mai misterios/oasă și seducător/oare decât de obicei.

Conversațiile cu persoana iubită devin pasionale și, cu siguranță, știi cum să le conduci în anumite direcții și cum să minimizezi anumite elemente în timp ce le îmbunătățești pe altele.

Ești un maestru al dragostei!

Bani

Săptămâna aceasta te gândești cum să îți dezlănțui creativitatea.

Aspectele astrale îți afectează casele de comunicare și idei, precum și relațiile.

Universul cere să devii mai matur în gândire și în modul în care îți exprimi ideile. Când îți asumi ceva serios, urmează inevitabil banii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

De obicei, îți place să fii foarte direct/ă, motiv pentru care s-ar putea să îi suprinzi pe cei care nu te cunosc foarte bine.

Cu toate acestea, dintr-un motiv pe care nu îl poți înțelege cu adevărat, s-ar putea să descoperi că îți face plăcere să adaugi adevărului câteva adjective și imagini bine alese pentru a te face mai plăcut/ă.

Cineva probabil se va îndrăgosti de tine!

Bani

Apectele astrale din această săptămână îți pot aduce unele restricții în ceea ce privește banii.

În loc să intri în panică, gândește-te la modul în care această perioadă îți poate oferi timpul de care ai nevoie pentru a-ți planifica următoarea mișcare.

Poți transforma un interes sau un hobby part-time într-un loc de muncă cu normă întreagă cu ceva ingeniozitate și acțiune concentrată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod