Totul despre semnul tău Venus. Află ce spune despre tine și despre personalitatea ta

Află în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și ce spune acest lucru despre tine și personalitatea ta!

 

În astrologie, Venus este planeta iubirii și a expresiei, zeița iubirii care reprezintă valorile personale și ceea ce iubești cel mai pasional în viață. Venus este planeta guvernantă a Taului și Balanței, ceea ce înseamnă că ambele semne zodiacale sunt senzuale și își doresc dragoste și corectitudine.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Semnul tău Venus este locul în care se afla Venus la momentul nașterii tale.

Pentru unii oameni, este același cu semnul lor principal, dar pentru alții este un semn diferit, deși nu este niciodată la mai mult de două semne distanță.

La fel ca determinarea semnului Soarelui, Lunii sau Ascendentului, pentru a găsi semnul Venus trebuie să utilizezi un calculator de hărți natale (spre exemplu acesta). Este util să știi nu numai data nașterii, ci și ora exactă în care te-ai născut.

 

Planeta Venus are mult mai multă influență asupra personalității tale decât crezi


Poți afla cum îți afectează Venus personalitatea, în special dorințele tale, abilitatea de a te conecta și de a relaționa cu ceilalți și capacitatea de a oferi și de a primi dragoste și afecțiune, totul în funcție de semnul tău Venus.

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre dragoste romantică, semnul tău Venus îți poate oferi și o perspectivă asupra valorilor tale de bază, a ceea ce găsești cu adevărat frumos și plăcut la nivel estetic și gusturile tale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI



Acest lucru se întâmplă deoarece Venus îți guvernează stilul, modul în care te prezinți lumii și cât de bun ești în a atrage ceea ce îți dorești, care include toate atracțiile, nu doar cele romantice.

 

Semnul tău Venus. Află ce spune despre tine și despre personalitatea ta

Venusîn Berbec

Cei cu Venus în Berbec sunt independenți, competitivi și au o abordare impulsivă a vieții.

Ai tendința să alegi lupte atunci când te plictisești doar ca să poți avea ceva acțiune și emoție. Nimeni nu te poate numi un obstacol, deoarece ești distractiv, asertiv și te gândești mereu la lucruri distractive pe care să le faci.

Cu toate acestea, din moment ce ai tendința de a nu gândi înainte de a acționa și de a vorbi, ești considerat egocentrist, nerăbdător și că desconsideri.

Când vine vorba de relații, nu ai nicio problemă să fii tu cel care face prima mișcare. Crezi în a te ridica și a obține ce vrei și pe cine vrei.

Venusîn Taur

Dacă semnul tău Venus este în Taur, te concentrezi pe latura senzuală a vieții în timp ce te bucuri de mâncare bună, artă și răsfățuri tactile, cum ar fi cearșafuri de mătase și covoare scumpe.

Ești foarte receptiv la frumusețe și aspectul fizic și acorzi o importanță deosebită felului în care arată partenerul tău. Îți place să te tratezi bine, dar și pe cei pe care îi iubești. De asemenea, îți poate fi ușor să fii extravagant.

Celor cu Venus în Taur le place confortul. Nu te pricepi să-ți murdărești mâinile, de fapt, ai prefera ca altcineva să facă treaba murdară în timp ce tu culegi recompensele.

Stăpânirea de sine este punctul tău forte, dar căldura, farmecul, talentele artistice și natura ta empatică te pot ajuta să îți echilibrezi îngăduința de sine.

Venusîn Gemeni

Ești fermecător, vorbăreț, prietenos și ai nevoie de multă socializare.

Evident, cu Venus în Gemeni, ești genul de persoană care flirtează cu naturalețe și care nu suportă oamenii prea lipicioși și posesivi. Poți fi inconsecvent când vine vorba de dragoste și nu ai nicio problemă în a jongla cu mai multe interese amoroase la un moment dat.

Îți place dragostea și entuziasmul iubirii, dar nu și obligațiile și angajamentele. Emoțiile tale sunt controlate de mintea ta și preferi să te gândești la emoțiile tale decât să te pierzi în ele.

Venusîn Rac

Ai tendința de a fi sensibil, sentimental, romantic și uneori timid. Emoțiile tale sunt chiar la suprafață și sunt legate de familie, prieteni vechi, locații familiare, amintiri și trecutul tău.

Îți amintești întotdeauna toate datele importante, cum ar fi zile de naștere, aniversări, reuniuni de familie și orice alte evenimente de importanță personală.

Când vine vorba de dragoste, pentru că Venus al tău este în Rac, vrei pe cineva care să-ți ofere sprijin emoțional, grijă și siguranță. Consideri casa ta sanctuarul tău. Chiar dacă nu ești acasă, te străduiești să aduci ceva cu tine care să te facă să te simți acasă oriunde.

Există momente în care dragostea și compasiunea ta pentru alții se pot transforma în ceva lipicios, nevoiaș și posesiv. Îți place să fii alături de oameni la nevoie și să ai grijă de ei și nu înțelegi când nu premești o astfel de grijă înapoi.

Venusîn Leu

Ești vedeta propriei tale povești și ai o personalitate sinceră, bună, plină de compasiune și curajoasă.

Dacă semnul tău Venus este în Leu, înseamnă că îți place să ai dramă în viața ta, mai ales când vine vorba de dragoste și gesturi romantice. Expresia extravagantă a generozității reușește să te impresioneze de fiecare dată. De fapt, pentru că răspunzi la acest gen de gesturi fabuloase, le faci și tu.

Nu simți lucrurile în moduri mărunte, totul este simțit din toată inima și nu te sfiești să exprimi pe deplin ceea ce simți la un moment dat.

Da, poți fi prea preocupat de felul în care arăți și cum te prezinți lumii, dar inima ta este în locul potrivit.

Venusîn Fecioară

Ești inteligent, sensibil și creativ. Te simți mai confortabil să arăți cuiva că îl iubești făcând lucruri pentru el decât să îi spui direct.

Crezi că a fi acolo când cineva are nevoie de tine sau a-ți pune sufletul în ceva ce faci este o modalitate mult mai bună de a spune te iubesc decât cuvintele propriu-zise fără emoție reală în spatele lor.

Cu Venus în Fecioară, ai tendința de a fi puțin nesigur cu privire la propria ta atractivitate, dar știi că ești inteligent.

Poți fi critic cu tine și cu ceilalți. Îți place ca lucrurile să fie curate și la locul loc. Trebuie să ai grijă să nu-ți ignori partenerul ideal, deoarece oricare dintre voi are imperfecțiuni.

Venusîn Balanță

Nu îți place să fii singur, așa că este bine că atragi cu naturalețe oamenii și lucrurile în viața ta atunci când e nevoie de ele. Ești capabil să manifești ceea ce ai nevoie atât de ușor încât există momente în care nu apreciezi tot ce ai.

Să ai armonie și o viață echilibrată este foarte important pentru tine, atât de important încât vei face orice compromis e necesar pentru a o păstra.

Nu cauți controverse sau subiecte delicate din punct de vedere emoțional și, atunci când ele îți apar în față, vei încerca să faci tot ce poți pentru a netezi lucrurile și calma apele.

Vei alege întotdeauna înțelegerea și liniștea, cu excepția cazului în care cineva sau ceva îți trezește un sentiment de nedreptate. Apoi, te vei lupta cu dinții!

Cu Venus în Balanță ești carismatic, fermecător și artIstic. Fie ai un talent pentru a face un fel de artă, fie o apreciere profundă a acesteia. Pe partea negativă a lucrurilor, poți fi leneș, indecis și să ai probleme în a spune NU.
 

Venusîn Scorpion

Cei cu Venus în Scorpion sunt extrem de pasionali și încrezători din punct de vedere sexual. Odată ce cineva le captează inima, este practic imposibil să renunți la el.

Da, poți fi foarte posesiv și poți deveni gelos la cel mai mic incident. Magnetismul tău personal este imens și nu ai probleme în a atrage genul de parteneri pe care îi dorești.

Deoarece sentimentele tale sunt atât de profunde, poate deveni periculos când simți că ai fost trădat. Nu prea oferi a doua șansă celor care te-au rănit în trecut și nu sunt excluse planurile de răzbunare.

S-ar putea să întâmpini dificultăți în a-ți transmite prin cuvinte profunzimea sentimentelor, dar intensitatea acțiunilor tale dezvăluie totul. Nu ai nimic de-a face cu nuanța și subtilitatea, ci cu pasiunea și dramatismul.

Venusîn Săgetător

Oamenii cu Venus în Săgetător sunt foarte simpatici, amabili, generoși, amuzanți și optimiști. Deși angajamentul este o prioritate uriașă, ți-ar plăcea să fii cu cineva cu care să călătorești, să cunoști oameni noi și să explorezi noi peisaje nemaivăzute.

Este important pentru tine să-ți împărtășești visurile și obiectivele cu partenerul tău și, chiar mai important, să poți împărtăși compatibilitatea spirituală sau intelectuală.

Pe de altă parte, dacă partenerul tău nu te ajută să evoluezi ca persoană sau nu îți oferă suficientă stimulare intelectuală, nu-ți va lua mult să începi să cauți pe altcineva.

Venusîn Capricorn

Ai tendința să fii loial, răbdător, muncitor și demn de încredere. Ai toate calitățile care te fac partenerul ideal. Ai un instinct puternic de a te proteja de a fi rănit, iar acest lucru te poate împiedica să fii la fel de deschis și expresiv pe cât ai putea fi.

Poți părea oarecum rezervat și detașat, dar în interior cauți cu ardoare pe cineva cu care poți avea o legătură profundă.

Cu Venus în Capricorn, nu ești genul de persoană care să aleagă relațiile casual sau superficiale de niciun fel. Vrei pe cineva matur din punct de vedere emoțional, de încredere și care îți poate oferi un anumit tip de siguranță. Te poți căsători pentru bani sau statut sau poți merge în direcția opusă și te poți căsători cu cineva pentru care poți tu să oferi acele lucruri materiale.

Venusîn Vărsător

Dacă Venus este în Vărsător, înseamnă că ai libertatea de a face ceea ce vrei. Nu îți plac relațiile posesive și lipicioase și ai tendința de a gravita către parteneri care îți vor oferi mult spațiu și te vor lăsa să fii TU.

Nu te simți confortabil cu maniferstări intense de emoție și preferi pe cineva cu care poți avea o legătură intelectuală și spirituală, decât pe cineva care cere o legătură emoțională.

Ești captivant și ușor de înțeles, dar poți fi descris și ca fiind detașat, adunat și prea cool. Îți place să socializezi, să unești oamenii și să ai un grup mare de prieteni și cunoștințe.

Venusîn Pești

Ești pe deplin prezent în ceea ce privește sentimentele take și ești sensibil, plin de compasiune, creativ și blând. N-ai auzit niciodată o poveste tristă care să nu o pui la suflet sau care să nu te facă să suspini.

Deoarece ai Venus în Pești, ești altruist cu cei care au nevoie, tot ce trebuie să facă este să-ți ceară ajutorul și ești acolo.

Ești un visător când vine vorba de dragoste, dar o atitudine prea romantică te poate răni. Ești cunoscut pentru că ești prea relaxat și supus.

Deoarece ai tendința de a fi credul, oamenii profită adesea de tine și, pentru că ai o inimă atât de mare, unii dintre ei se pot folosi de tine în mod repetat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod