Venus în Rac. 3 zodii își vor găsi adevărata dragoste între 17 iulie și 11 august 2022

Majoritatea oamenilor cresc cu ideea că, în mod ideal, ar trebui să-și găsească adevărata dragoste, să se căsătorească, să aibă copii și să trăiască fericiți pentru totdeauna.
În timp ce cei mai mulți dintre noi suntem mai realiști și mai permisivi cu privire la acest idealism blocat, încă suntem în căutarea acelei evazive iubiti adevărate. Ne-am pregătit pentru călătoria vieții noastre încercând să realizăm această idee.

Dacă este atât de exagerat? Doar pentru că este un ideal nu înseamnă neapărat că este un vis imposibil. Am dreptul să visăm și, când suntem tineri, ne dorim tipul de relație care să ne facă să ne simți în siguranță, iubiți și fericiți.

Timpul ne obosește puțin, ceea ce duce la amărăciune și neîncredere în posibilitatea unei astfel de iubiri.

Venus în Rac


Când avem tranzite majore, cum ar fi Venus în Rac, ne simțim ușurați atunci când vine vorba de iubire: îi dăm o șansă. Asta înseamnă că nu căutăm toate imperfecțiunile sau ce ar putea merge prost. Vedem persoana de care suntem interesați ca pe un ființă umană, cu defecte și poate tocmai acest lucru o face să fie minunată.



În timpul lui Venus în Rac, dragostea adevărată este mai ușor de găsit, deoarece suntem mai interesați de tot ceea ce face acea persoană să fie specială.

Dragostea adevărată o găsesc cei care acceptă natura așa cum este. Dacă trăim cu îndoiala existenței ei, nu o vom găsi niciodată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

3 zodii își vor găsi adevărata dragostea între 17 iulie și 11 august 2022


Venus intră în zodia Rac pe 17 iulie și tranzitează acest semn până pe 11 august. Această perioadă este o perioadă a unei altfel de iubiri.

 

Taur


De câte ori te-ai îndrăgositi până acum? Și, cu fiecare persoană, nu te-ai gândit că ar putea fi adevărata ta iubire? Când te îndrăgostești, te îndrăgostești, de fiecare dată! Totuși, ai sfârșit mereu cu inima zdrobită, simțind că tocmai ai suferit o mare pierdere.

Acea mare pierdere a dus la o mare libertate.

Totuși, fiecare nouă libertate a venit cu lecții: ai ajuns să te cunoști mai bine cu fiecare despărțire.

Ești mai deschis acum și, în timp ai învățat să eviți anumite tipuri de comportament, îți dai seama că oamenii sunt oameni, iar dacă găsești unul bun, ești norocos.

Acum, în timpul tranzitului lui Venus în Rac, te vei uita în ochii unei persoane despre care știi în adâncul sufletului tău că este cea mai potrivită pentru tine. Numește-o dragoste adevărată sau numește-o o nouă experiență. Oricum, acest tranzit îți va aduce un moment frumos.

Rac


Răspunsul tău ca urmare al tranzitului lui Venus în Rac este unul de acceptare și entuziasm. Ești pregătit să iubești pe cineva și asta face toată diferența. În această perioadă s-ar putea să găsești o persoană care simte la fel: s-ar putea să o cunoști deja sau chiar să fii într-o relație cu ea.



Ceea ce este diferit este că acum vă priviți pentru prima oară așa cum trebuie.

Această nouă atitudine îți permite să îți deschizi inima către noi experiențe și, uneori, să-i poți vedea pe alții cu ochi buni. Venus în Rac aduce această viziune bună și îți oferă șansa de a-ți vedea adevărata dragoste ca pe cineva care nu este doar real, ci și demn de încredere și care merită cunoscut.

Capricorn


Adevărata ta iubire este o persoană pe care ai dat vina pentru tot răul din lume. Ai luat-o de-a gata și ai făcut un stil de viață din a te plânge de ea. Vorbești pe la spatele ei și petreci ore în șir în gânduri pline de resentimente.

Cu toate acestea, cine îți sare în ajutor din nou și din nou? Cine este cel/cea care îți suportă crizele și comportamentul irațional? Cine este persoana care a stat alături de tine chiar dacă te gândești să o arunci de pe o stâncă? Aceaa persoană este adevărata ta dragoste!

În timpul tranzitului lui Venus în Rac s-ar putea să arunci o privire în adâncul acestui fapt și ceea ce vei descoperi te va lovi ca o tonă de cărămizi.

Dragostea ta adevărată a fost alături de tine în tot acest timp și se pare că nu te va părăsi nicioadată, trebuie doar să te concentrezi mai mult pe latura pozitivă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod