Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Actrița a ales să ia numele soțului

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit oficial sâmbătă, în timpul unei ceremonii intime în Las Vegas.

Lopez și-a confirmat nunta din Las Vegas duminica, semnându-și anunțul cu un nou nume: doamna Jennifer Lynn Affleck.

"Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru certificat cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie către capitala nunților"
, a scris Lopez.

"Abia am ajuns la micuța capelă albă de nuntă până la miezul nopții. Au stat cu bunăvoință să ne mai aștepte câteva minute mai târziu, ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac decapotabil roz, evident folosit cândva de regele însuși."



J.Lo a purtat o rochie dintr-un film vechi, dar Affleck a purtat o jachetă pe care o avea în dulap.



"Ne-am citit propriile jurăminte în capelă și ne-am dat unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții", a scris ea.

"Până la urmă a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut-o imagina."

Affleck i-a cerut mâna lui Lopez în aprilie, în timp ce ea se scufunda într-o baie cu spumă.



"Am fost luată cu totul pe nepregătite și m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să înțeleg faptul că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou, am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: este un DA?' Am spus DA, desigur că este un DA", a scris ea în anunțul ei.

Doi foști iubiți s-au reîmpăcat după aproape două decenii.


De la primele semne de împăcare dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, când un paparazzi l-a surprins pe actor părăsind casa frumoasei vedete, nostalgia anilor 2000 a revenit fulgerător.

Bennifer a fost unul dintre numeroasele cupluri din showbiz care a ținut prima pagină a ziarelor mult timp. Dar momentul de vârf și de audiență maximă a fost atunci când cel doi au pus punct relației lor de trei ani, cu doar câteva zile înainte de nunta planificată.

Au fost vorba despre videoclipuri muzicale pe iahturi, un inel de logodnă cu diamante roz de 2,5 milioane de dolari și mai multe filme împreună, toate acestea fiind urmărite îndeaproape de paparazzi care se ascundeau în tufișuri pentru a arunca o privire către J.Lo și Ben.

Uneori, era imposibil să nu dai de ei, dar, de cele mai multe ori exista un nivel de mister care îi făcea și mai ademenitori.



Gloria acelor ani renaște oarecum diferit și extrem de neașteptat: prin revenirea acestui cuplu. Chiar și cei mai cinici dintre noi pot vedea că există o speranță în reuniunea unui cuplu a cărei despărțire a fost de 17 ani.

Ben Affleck și Jennifer Garner

Mariajul lui Affleck cu Jennifer Garner s-a încheiat în 2019, după o aventură a acestuia cu bona și o problemă scăpată de sub control cu alcoolul.

Jennifer Lopez a trecut printr-o separare de Marc Anthony în 2011, iar apoi printr-o despărțire vulcanică de Alex Rodriguez pe fondul unor zvonuri de infidelitate. J.Lo și Alex Rodriguez aveau, de asemenea, planuri de căsătorie.

Jennifer Lopez cu (stânga) Marc Anthony, (dreapta) Alex Rodriguez

 

 

18 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod