Nu ar trebui să ai încredere totală într-un nou partener până nu răspunzi la aceste 7 întrebări

Încrederea este un sentiment pe care nu îl poți dobândi oricum. Este un echilibru delicat între sinceritate, cunoaștere si experiență, pe care nu îl poți obține imediat la începutul unei relații.
Cu toate acestea, cum poti avea incredere intr-o persoana pe care nu o cunosti de mult timp, astfel incat sa nu fii nici paranoica, dar nici sa te alegi cu inima franta?

Uneori ne bazam pe intuitie sau „instinct”, dar se poate intampla adesea sa ne inselam.

Inainte de a te implica total intr-o relatie si de a-ti pune inima pe tava, ar trebui sa poti raspunde la unele intrebari.

Iata care sunt cele sapte intrebari la care ar trebui sa raspunzi inainte de a avea incredere intr-un nou partener:

De cat timp cunosc aceasta persoana?


Daca ai dificultati in a avea incredere intr-un barbat pe care il cunosti de cinci ani, dar cu care ai inceput recent o relatie, trebuie sa te intrebi de ce se intampla acest lucru. La polul opus, daca nu ai incredere totala intr-un barbat pe care l-ai cunoscut recent, este normal sa ai parte de unele indoieli si sa vrei sa-l cunosti mai bine inainte de a decide daca este de incredere.

Cum am cunoscut aceasta persoana?


O persoana pe care o cunosti prin intermediul unui prieten poate fi mai de incredere decat o persoana pe care ai cunoscut-o intr-un club sau in orice alt mediu. Prietenii si cunostintele comune pot adauga un plus de incredere si iti pot da un sentiment de siguranta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod