Află care este semnul tău Pluto și ce spune acesta despre tine și personalitatea ta

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Poziția acestei planete la momentul nașterii tale poate spune multe despre tine!

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociat cu lumea interlopă și cu forțele subconștiente. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, cât de harnic sau autodisciplinat ești.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Care este semnul tău Pluto și ce înseamnă asta în astrologie?


Semnul tău Pluto reprezintă evoluția sau reînnoirea semnului tău zodiacal și locul în care ve trăi această experiență.
În funcție de locația casei sau a semnului, poziția lui Pluto indică putere, moarte sau un anumit tip de transformare.

A-l avea pe Pluto într-o anumită casă astrologică ar putea însemna că ai un control bun asupra ta, ceea ce înseamnă că ai un sentiment de rezistență și putere asupra vieții tale și a împrejurimilor. De exemplu, cineva cu Pluto care tranzitează a opta sau a șasea casă poate simți nevoia de a se schimba fizic și emoțional.

Cu toate acestea, există și aspecte negative în a-l avea pe Pluto într-o anumită casă și ar putea indica un anumit tip de luptă pentru putere cu tine sau cu alții.
Uneori, acest lucru se arată într-o persoană care este manipulatoare cu scopul de a obține ceea ce își dorește.

În prezent și până în 2024, Pluto se află în zodia Capricorn


Pentru că Pluto se mișcă atât de încet, energia sa defineșre problemele și provocările generațiilor întregi, atât la nivel cultural, cât și personal. Din acest motiv, este cunoscut drept o planetă generațională.

Pe lângă această planetă generațională, planetele noastre personale includ Marte, Venus, Mercur, Soarele și Luna, planetele transpersonale includ Jupiter și Saturn, iar celelalte planete generaționale sunt Uranus și Neptun.



Este interesant de văzut cum influența lui Pluto se schimbă de la o generație la alta, definind rupturile dintre părinți și copii.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Fiind una dintre cele mai lente planete care se mișcă, cât timp rămâne Pluto în fiecare semn?


În ultimii 100 de ani, Pluto a tranzitat doar prin șapte semne zodiacale. Pluto petrece aproximativ 12 până la 31 de ani în fiecare semn zodiacal și durează aproximativ 248 de ani pentru a trece prin toate cele douăsprezece semne.

Află care este semnul tău Pluto și ce spune acesta despre tine și personalitatea ta!

Plutoîn Berbec (1823 - 1853)

Sub energiile lui Pluto, dragostea Berbecului pentru acțiune se transformă în nerăbdare și insistență de a-și urma propriul drum.

Berbecul este un lider, iar Berbecul din Pluto dă dovadă de inițiativă și preia controlul într-un mod bun.

Pluto se va întoarce în Berbec în anul 2068.

Plutoîn Taur (1853 - 1884)

Cu Pluto în Taur, această planetă transformă natura blândă în încăpățânarea protectoare a Taurului și aprecierea bogăției materiale în lăcomie și comportament de control.

Taurul conduce agricultura și e atât de concentrat să obțină mai mult încât nu reușește să aprecieze ceea ce are deja. El ignoră aspectele valoroase ale vieții. Taurul este fixat în felul lui, dând dovadă de consistență și încăpățânare față de schimbare, așa că Pluto în acest semn poate fi fixat și el în felul lui, de asemenea.

Pluto se va întoarce în Taur în 2098.

Plutoîn Gemeni (1884 - 1914)

Gemenii sunt și mai distrași și mai hiperactivi atunci când Pluto tranzitează această zodie. Ideile și proiectele vin rapid, dar rareori sunt finalizate. Gemenii pot avea atât de multe cunoștințe încât nu dezvoltă niciodată prietenii reale.

Gemenii guvernează transportul și comunicarea, sunt deschiși la transformări și sunt foarte influențați de lucrurile din jurul lor.

Pluto va tranzita din nou prin Gemeni în 2132.

Plutoîn Rac (1914 - 1939)

Racul este un semn zodiacal privat, emoțional. Pluto este un iubitor de secrete, ceea ce devine o problemă atunci când Racul se retrage în sine prea mult, refuzând să lase pe altcineva să intre și dând vina pe alții atunci când încetează să mai încerce.

Racul stăpânește casa și e de obicei foarte practic și matern. Îi place să fie alături de oameni care îl influențează în transformarea lui. Are nevoie de o conexiune emoțională, dar întâmpină dificultăți în a găsi modalități pozitive de a o exprima.

Plutoîn Leu (1939 - 1958)

Leul tânjește după atenție și este bun să-și împărtășească dragostea cu ceilalți. Are încredere în el și e conștient de potențialul său, ceea ce îl ajută să realizeze lucruri mărețe.

Din păcate, Pluto blochează aceste trăsături generoase și îl transformă pe bunul Leu într-un ticălos necugetat și egocentric.

Leul guvernează creativitatea, ceea ce ar putea explica de ce mulți dintre nativii curajoși și liberi au Pluto în Leu.

Plutoîn Fecioară (1959 - 1972)

Dintotdeauna perfecționistă și atentă la detalii, Fecioara devine de-a dreptul pretențioasă și rea în această privință, atunci când este asociată cu Pluto. Nevoia sinceră a Fecioarei de a ajuta este încă acolo, dar se împletește cu nevoia de a-i mustra pe ceilalți pentru lucrurile mărunte.

Fecioara guvernează sănătatea, bunăstarea și obiceiurile. Cu toate acestea, acest semn este, de asemenea, strict și respectă regulile și îi este greu să admită că greșește. Dacă există o neplăcere în timpul șederii lui Pluto în zodia ei, Fecioara s-ar putea auto-învinovăți.

Plutoîn Balanță (1971 - 1984)

Balanța caută echilibrul și egalitatea, dar cu Pluto în acest semn, îi este greu să ia o decizie.

Cu Pluto în Balanță, ea petrece mult timp evaluând opțiunile și luând în considerare toate posibilitățile, dar nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru o greșeală, așa că se oprește să ia măsuri reale.

Balanța guvernează noile perspective. Are bun simț și e echilibrată, dar poziția lui Pluto o poate face să se simtă dezechilibrată sau nesigură cu privire la ce să se aștepte.

Plutoîn Scorpion (1984 - 1995)

Unul dintre motivele pentru care Scorpionul are o reputație atât de înunecată este că Pluto este planeta sa conducătoare.

Pluto în Scorpion amplifică toate trăsăturile native ale Scorpionului, bune și rele: misterul, emoțiile intense, schimbările dramatice ale dispoziției și rebeliunea.

Scorpionul guvernează și sexul, transformarea și chiar moartea. E intrigat de mister și curiozitate și le folosește pentru a găsi schimbările necesare.

Plutoîn Săgetător (1995 - 2008)

Cu influența lui Pluto, Săgetătorul neconvențional pur și simplu nu se poate așeza locului. El caută mereu următorul mare fior și să obțină o creștere personală și spirituală.

Pluto în Săgetător îl face să se plictisească repede, dar în loc să găsească modalități pozitive de a se menține ocupat, nevoia de stimulare constantă și de noutate provoacă un comportament riscant, periculos.

Săgetătorul guvernează călătoriile și studiile superioare. Și căile lui filozofice îl face să înțeleagă lucrurile cu ușurință, așa că transformarea cu energiile lui Pluto este cea mai ușoară pentru acest semn.

Plutoîn Capricorn (2008 - 2024)

Practicitatea eficientă a Capricornului devine exigentă și inflexibilă cu Pluto. Acest lucru afectează generația actuală de copii care sunt pe cale să crească și să se ocupe de mizeria pe care au moștenit-o, așa că această abordare atentă, fără prostii, ar putea ajuta doar să schimbe lucrurile.

Capricornul guvernează succesul în carieră și aspirațiile, iar cu Pluto în Capricorn, generația actuală poate prelua controlul și poate schimba lumea, chiar dacă este probabil să creeze multă tensiune incomodă.

Capricornii sunt, de asemenea, capabili să facă aceste transformări, deoarece majoritatea lucrurilor din jurul lor se schimbă și ele.

Plutoîn Vărsător (1778 - 1798; 2024 - 2044)

Pluto în Vărsător va prelua schimbările create de Pluto în Capricorn și le va împinge în tărâmuri pe care încă nu le putem imagina astăzi. Este posibil ca oamenii născuți cu viitorul Pluto în Vărsător să se ocupe de dezvăluirea tuturor negativității dintre trecut și de a se concentra pe construirea unui viitor mai bun.

Vărsătorul guvernează umanitarismul și inovația, făcând acest semn să fie bine adaptat unei poziții Pluto. Vărsătorul este un semn progresiv și se ocupă de schimbare fără efort, deoarece îi oferă un sentiment de libertate și independență.

Această generație nu s-a născut încă, dar ultima dată când Pluto a fost în Vărsător au avut loc numeroase revoluții sociale și politice.

Plutoîn Pești (1798 - 1823; 2044 - 2068)

Transformările tulburătoare ale lui Pluto sunt deosebit de dure pentru Peștii sensibili și emotivi. Cu Pluto în Pești, totul se simte ca o rană deschisă, iar Peștii sunt la fel de preocupați de durerea altora precum de durerea lor.

Peștii guvernează intuiția, visele și emoțiile. Și datorită creativității și imaginației lor, Pluto dă acestui semn sentimentul că poate realiza ceva mai mare decât ar fi crezut.

Această generație se va naște într-un viitor îndepărtat și se va trezi la viață de consecințele deceniilor anterioare, în timp ce încearcă să descopere cum să facă totul mai bun și mai bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod