5 zodii care urăsc schimbarea. Avantaje și dezavantaje

Unii oameni nu reacționează bine în fața schimbării. Nu le place când se schimbă ceva din jurul lor, dar nu se simt confortabil nici ca ei să se schimbe în vreun fel.
Potrivit astrologiei, ar putea exista unele puncte în harta natală care te fac să fii una dintre zodiile care urăsc schimbarea.

În astrologie, există semne fixe care sunt cunoscute pentru reticența lor față de schimbare, precum și semne de Pământ care au tendința de a fi destul de inflexibile.

Dacă ești unul dintre aceste semne, ține cont că schimbarea este bună și dacă nu avem parte de ea, stagnăm și încetăm să mai evoluăm. Este crucial să ai o atitudine bună în fața schimbării. Dacă o îmbrățișezi și nu îi opui rezistență, viața ta se va îmbunătăți. Poate fi un risc, dar beneficiile schimbării îți vor îmbunătăți viața.

  • 5 zodii care urăsc schimbarea. Avantaje și dezavantaje

 

Taur


Fiind atât semn fix, cât și semn de Pământ, Taurul urăște schimbarea mai mult decât oricare alt semn zodiacal.

Taurii știu că nu pot controla totul, dar asta nu înseamnă că sunt de acord ca schimbarea să le fie impusă.

Sunt încăpățânați și, dacă trebuie să se producă o schimbare, prefera ca aceasta să vină în bucăți mai mici.

Le place să se simtă ca și cum ar deține controlul, iar când se întâmplă o schimbare neașteptată, se simt pierduți.

Taurul poate să nu exprime în mod direct modul reticența față de schimbare și poate părea în regulă cu ea, dar adevărul e că îl stresează.

 

Leu


Unul dintre motivele pentru care Leii sunt lideri este că nu numai că sunt adesea la conducere, ci sunt buni și să dețină controlul. Odată ce și-au format o opinie, ca semn fix, Leii tind să se agațe de asta și este nevoie de multe dovezi pentru a se răzgândi.

Leilor le place să existe un program și ca lucrurile și oamenii să fie punctuali. Nu schimba locul întâlnirii în ultimul moment decât dacă vrei să enervezi un Leu! Ei pot fi inflexibili, chiar și atunci când ar fi de folos să fie mai adaptabili.

Leilor poate să nu le placă schimbarea, dar se forțează să o accepte cu grație.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător


Vărsătorul este un semn fix care este în regulă să inițieze schimbarea. Este vorba despre cea mai recentă tehlologie și modalități mai bune de a face lucrurile. Îi place progresul, dar ceea ce nu îi place este o schimbare care vine din haos sau are efecte negative.

El va fi prima persoană care așteaptă la coadă noul iPhone, dar care va continua să locuiască în vechiul lui apartament din facultate chiar și atunci când își poate permite ceva într-un cartier mai bun. Vărsătorului îi place ceea ce îi place și nu e interesat să schimbe lucrurile.

Fecioara


Fecioara știe că schimbarea este inevitabilă și apreciază ce se poate învăța din ea. Ca semn de Pământ, statusul ei se schimbă atunci când analizează ce a provocat schimbarea, consecințele schimbării și ce ar fi putut să împiedice schimbarea.

Schimbarea o zguduie pe Fecioară în moduri pe care ea nu le apreciază întotdeauna. Fecioarele fac totul cu precizie, iar dacă lucrurile le plac, nu simt nevoia să le schimbe. Dacă funcționează de ce să schimbi ceva?

Capricorn


Capricornul este un semn de Pământ căruia îi place ca lucrurile să fie în ordine și foarte bine reglementate. Schimbarea nu este așa, este dezordonată, întâmplătoare și complicată, iar acest lucru îi poate provoca multă suferință.

Dacă se întâmplă ceva catastrofal și îi este forțată schimbarea, el simte că totul scapă de sub control și s-ar putea să nu știe ce să facă și cum să acționeze.

Capricornului nu îi place să se simtă nepregătit sau lipsit de un anumit set de abilități.

El vrea să salveze situația, dar nu este întotdeauna capabil să facă asta atunci când este vorba de schimbare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod