Kate Moss spune că s-a simțit „speriată și vulnerabilă” când a pozat alături de Mark Wahlberg, la începutul carierei

Kate Moss a vorbit într-un interviu recent despre ședința foto pentru Calvin Klein pe care a realizat-o la începutul carierei alături de Mark Wahlberg.

Cei doi au pozat împreună pentru campania din anul 1992 a faimosului brand. Modelul se afla la începutul carierei, în timp Wahlberg era deja celebru ca rapper, fiind cunoscut la acea vreme sub numele de Marky Mark.

Citește și: 9 vedete care nu își răsfață copiii, deși au averi impresionante. Mila Kunis și Ashton Kutcher le-au spus că sunt săraci


Într-un interviu pentru „Desert Island Discs with Lauren Laverne”, Kate a spus că Mark a făcut ca întreaga ședință foto să fie „numai despre el”. Supermodelul britanic a mai dezvăluit că echipa care a realizat pictorialul a făcut-o să se simtă „ca un obiect”.


Întrebată dacă are amintiri frumoase de la ședința foto care a făcut-o celebră, Kate a spus: „Nu am amintiri prea frumoase.
El era foarte macho și totul era despre el. Avea un anturaj mare. Eu eram doar un model.”

„Te-ai simțit obiectificată?”, a întrebat jurnalista, iar Kate a răspuns: „Da, complet. Și vulnerabilă și speriată. Cred că au profitat de vulnerabilitatea mea.”


„Eram tânără și inocentă, iar Calvin adora asta. Nu m-am simțit deloc bine după ședința foto, nu am putut să mă ridic din pat și aveam anxietate severă”, a mai spus Moss.

Nu este prima dată când Kate a vorbit despre experiența ei neplăcută de la celebra ședință foto. Ea l-a descris pe Wahlberg ca fiind „un dobitoc”, într-un interviu pentru Vanity Fair.  


„Am avut o cădere nervoasă când aveam 17 sau 18 ani și a trebuit să lucrez cu Marky Mark și Herb Ritts.
Nu m-am simțit deloc în apele mele. M-am simțit foarte prost să încalic acest tip masiv. Nu mi-a plăcut. Am avut o cădere nervoasă și nu am putut să mă ridic din pat timp de două săptămâni”, a declarat Kate la acea vreme.

Nici Mark Wahlberg nu are amintiri prea plăcute de la ședința foto. Devenit de-a lungul anilor un actor de succes, Mark a recunoscut că nu a avut un comportament „matur”.

„Cred că am fost probabil puțin cam necioplit. Îmi făceam treaba. Nu am fost prea matur”, a declarat actorul într-un interviu pentru The Guardian.

„Dar am mai văzut-o și ne-am salutat. Cred că ne-am întâlnit la un concert, ne-am salutat și am schimbat amabilități”, a adăugat starul.

Într-un alt interviu, pentru The Mail on Sunday, Mark a descris ședința foto ca fiind „cel mai jenant” moment al său.

„Ședința foto pe care am făcut-o cu Kate Moss pentru Calvin Klein nu a fost prea bună, privind în urmă.
Dar la acea vreme mi-a adus multă atenție din partea doamnelor!”, a spus el.


„Va fi destul de jenant să le explic copiilor mei asta (precum și cariera mea de rapper), când vor fi suficient de mari să întrebe”, a glumit actorul.

În același interviu pentru BBC, Kate Moss a dezvăluit că a trecut prin multe momente dificile la început de carieră.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani și-a amintit că plângea adesea la ședințe foto pentru că fotografii o presau să pozeze topless. La vârsta de 15 ani, Kate a fost nevoită să fugă de la o ședință foto atunci când fotograful i-a cerut să-și dea jos sutienul.

„Am avut o experiență oribilă când am pozat pentru un catalog de sutiene. Aveam numai 15 ani și el mi-a spus 'Dă-ți bluza jos', iar eu am dat-o jos.
Eram foarte rușinoasă în privința corpului meu la acea vreme. Apoi a zis 'Dă-ți jos sutienul' și am simțit că ceva nu este în regulă. Mi-am luat lucrurile și am fugit. Cred că această experiență mi-a ascuțit instinctele. Pot să-mi dau seama de la un kilometru când ceva nu este în regulă”, a dezvăluit Moss.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod