Prințul George a împlinit 9 ani. Portretul oficial publicat de ziua lui a fost realizat de mama sa, Kate Middleton

Familia Regală Britanică a lansat un nou portret al Prințului George, cu ocazia zilei sale de naștere. George, care este al treilea în ordinea succesiunii la tron, a împlinit nouă ani pe 22 iulie.

Fotografia a fost realizată de mama sa, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, în timpul unei vacanțe petrecute împreună cu familia la malul mării, la începutul lunii.

Citește și: 9 vedete care nu își răsfață copiii, deși au averi impresionante. Mila Kunis și Ashton Kutcher le-au spus că sunt săraci


George și sora sa, Charlotte, vor începe din toamnă școala în localitatea Berkshire, acolo unde va urma grădinița și fratele lor mai mic, Prințul Louis.

Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor se vor muta curând în provincie, la Conacul Adelaide de pe Domeniul Windsor al Reginei Elisabeta.


George, care a pozat purtând un tricou de tip polo pe malul mării, este descris de apropiați ca fiind un băiat fericit, politicos și „obsedat” de fotbal, care adoră să se joace în aer liber, potrivit Daily Mail.

El a avut recent câteva angajamente publice - inclusiv o vizită la Finala Masculină a Turneului de Tenis de la Wimbledon - ca parte a inițierii treptate în viața publică.


Printre alte evenimente la care a participat în ultimele luni s-a numărat festivitățile pentru celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

În timpul finalei de la Wimbledon, la care a participat alături de părinții săi, George a salutat copiii de mingi, precum și personalul militar aflat în clădirea Millennium din cadrul complexului.

George a fost întrebat de jurnaliști pe cine susține, dar s-a rușinat și a evitat să răspundă. Tatăl său, Prințul William, l-a privit și i-a șoptit „Djokovic”.
„Vom vedea cât durează. Va ține cu cine câștigă”, a glumit apoi William. Prințul George a ținut la final trofeul câștigat de Novak Djokovic.



Prietenii cuplului William și Kate spun că aceștia sunt deciși să își crească fiul astfel încât să știe care este rolul său și să îl respecte, dar în același timp vor să mențină un echilibru pentru ca George să se bucure de copilărie.


Ducii de Cambridge se vor muta la Conacul Adelaide, ceea ce îi va aduce mai aproape de Regină, care are reședința la Castelul Windsor, dar mai aproape și de părinții lui Kate, care locuiesc în Bucklebury, la câțiva kilometri de noua lor locuință.

Ducesa de Cambridge este recunoscută pentru faptul că realizează fotografiile oficiale ce sunt publicate de zilele de naștere și alte evenimente importante din viețile copiilor săi.

Kate este pasionată de fotografie, iar în anul 2017 a fost numită membru de onoare a Royal Photographic Society, care a avut scopul de a-i recunoaște „talentul și entuziasmul” în această artă.


Prințul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut într-o aripă exclusivistă a Maternității St Mary din Londra în data de 22 iulie 2013, la ora locală 16:24.
El și-a făcut debutul în fața publicului o zi mai târziu, atunci când Kate a ieșit pe scările spitalului ținându-l în brațe, înfășat cu un șal alb.

Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a, el va fi cel de-al 43-lea monarh al Angliei, urmându-i pe bunicul său, Prințul Charles, și tatăl său, Prințul William.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod