Vin Diesel și Helen Mirren, cei mai buni prieteni: Cei doi au sărbătorit împreună, la Roma, ziua de naștere a actorului

Vin Diesel a împlinit 55 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de un invitat surpriză: Helen Mirren, colega sa de platou din „Fast & Furious”.

Starul din „Triple X” și actrița britanică în vârstă de 77 de ani au petrecut la restaurantul Antica Pesa, frecventat adesea de celebrități. Lor li s-a alăturat unul dintre producătorii filmului „Fast X”, în care au jucat împreună.
„Diesel purta un sacou, pe care apoi l-a dat jos și a rămas într-un maiou, potrivit pentru temperatura caniculară”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

„A stat în grădina restaurantului și a băut vin roșu împreună cu Mirren, apoi au trecut la prosecco, pentru momentul în care a venit tortul”, a mai spus sursa.


„S-au distrat de minune - se pare că Diesel și Mirren au devenit foarte buni prieteni în timpul filmărilor. În timp ce îi cântau 'La mulți ani', el a schimbat versurile cu 'La mulți ani, dragă Helen', pentru că ziua ei de naștere este pe 26 iulie”, a declarat persoana prezentă la ziua de naștere a actorului.

Helen Mirren a dezvăluit în trecut că i-a cerut lui Diesel un rol într-unul din filmele lui, în timp ce se aflau la o petrecere.
„M-am prezent și l-am implorat fără rușine să mă bage într-un film de-al lui”, a declarat actrița.

După două filme „Fast & Furious”, Helen s-a declarat fericită că a reușit, în sfârșit, să conducă un bolid în filmul „F9”.


Actrița britanică, care împlinește 77 de ani pe 26 iulie, a glumit într-un interviu pentru New York Post că i s-a părut o „farsă crudă” să primească un rol în film, dar să afle că nu va conduce nicio mașină.

„Am fost atât de fericită când mi-au zis 'Ai fost selectată pentru filmul 'Fast & Furious''. Fantastic. În sfârșit, toate văicărelile mele au dat rezultat. Iar apoi, bineînțeles, am fost într-o ambulanță în primul film”, a declarat Helen.

Mirren a apărut apoi în spinoff-ul „Hobbs & Shaw”.


„A venit al doilea film.
'O, minunat. În sfârșit, acum voi conduce una dintre acele mașini super cool.' 'A, nu, ești în închisoare. Nu vei conduce nicăieri”, a glumit actrița.

Dar a treia oară a fost cu noroc pentru talentata actriță.

„De data asta nu doar că voi conduce, dar voi conduce către Palatul Buckingham. Este minunat. Ultima dată când am fost la Palatul Buckingham am fost pentru a-mi lua titlul. Am mers într-un taxi care mirosea urât. Astfel că de data asta a fost uimitor. Am fost atât de încântată!”, a adăugat actrița, care în anul 2003 a primit Ordinul Imperiului Britanic în calitate de Dame Commander.


Starul britanic a vorbit și despre prietenia ei surprinzătoare cu Vin Diesel. „Chimia este inexplicabilă. Pur și simplu există. Aduci doi oameni împreună și te gândești - iar in filme se face adesea această greșeală - chimia dintre ei va fi fantastică! Iar apoi este dezastruoasă”, a declarat ea.

„Se întâmplă ca oameni luați la întâmplare să aibă o chimie extraordinară.
Iar eu l-am adorat pe Vin din clipa în care l-am întâlnit”, a adăugat starul.


La rândul lui, Diesel a avut numai cuvinte de laudă pentru colega sa de platou.

„Ce o face pe Dame Helen Mirren să fie o persoană atât de frumoasă? Vă spun eu”, a declarat Vin atunci când a aflat că Mirren urmează să apară pe coperta revistei People Beautiful Issue. „Are o carismă atemporală. Arată 'mortal' și întotdeauna a arătat astfel. Are o personalitate jovială. Dar cred că cel mai atrăgător lucru la Dame Helen Mirren este felul în care te face să te simți. Te face întotdeauna să te simți apreciat și iubit. Și din acest motiv o iubesc pentru totdeauna”, a declarat Diesel.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod