15 vedete și copiii lor care le seamănă perfect. Meryl Streep are trei fiice care par copiile ei la indigo

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
24 Iulie 2022
Vedem adesea pe rețelele de socializare oameni care seamănă perfect cu unele celebrități. Dar starurile au adesea propriile lor „copii” în familie. Unele vedete se pot lăuda cu faptul că fiii sau fiicele lor le-au moștenit perfect trăsăturile fizice, iar asemănarea este impresionantă. 

Un exemplu este talentata actriță Meryl Streep, care are trei fiice. Se pare că genele lui Meryl sunt cât se poate de puternice, pentru că cele trei fete - Mamie Gummer, Grace Gummer și Louisa Gummer - îi seamănă la perfecție!

Citește și: 9 vedete care nu își răsfață copiii, deși au averi impresionante. Mila Kunis și Ashton Kutcher le-au spus că sunt săraci


Iar fanii înfocați ai legendarului Elvis Presley nu pot trece cu vederea faptul că singurul său copil, Lisa Marie Presley, este copia fidelă a faimosului său tată. Nu doar fiica sa i-a moștenit trăsăturile, ci și nepoata sa, actrița Riley Keough. 

Moștenirea genetică este impresionantă și o putem vedea „în acțiune” cel mai bine în cazul celebrităților, ale căror trăsături sunt atât de ușor de recunoscut de către cei mai mulți dintre noi.

Descoperă în galerie 15 vedete și copiii lor care le seamănă la perfecție.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scumpieru Violeta pe 26 Iul 2022, 09:46
    Pentru sănătate

    Bună dimineața nu mă pot deplasa fara să mă sprijin de ceva nu am echilibru sant ff obosită nu am putere nici să-mi ridic picioarele. Chiar am nevoie de ajutor mulțumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod