selena gomez

Selena Gomez, mărturisire inedită: „Sper să mă căsătoresc și să devin mamă.”

Selena Gomez a vorbit despre planurile ei de viitor în cadrul podcastului Giving Back Generation care a fost lansat vineri.
Artista în vârstă de 30 de ani a abordat mai multe subiecte în timpul emisiunii, inclusiv despre sănătatea ei mintală și relația ei cu rețelele de socializare.

Vedeta a vorbit despre faptul că așteaptă cu nerăbdare să-și întemeieze o familie în viitor. Selena Gomez a început conversația declarând în direct ce plănuiește să facă în următorii ani.

Selena Gomez a dezvăluit că vrea să se concentreze mai mult pe viața ei personală și speră să se căsătorească și să devină mamă.

"Sper să mă căsătoresc și să devin mamă."


De asemenea, a spus că este pregătită să facă un pas în spate în ceea ce privește cariera ei și să se dedice actelor caritabile la un moment dat.



"Eventual, atunci când voi fi obosită de toate acestea, cel mai probabil mă voi dedica mai mult actelor caritabile.", a mai spus ea.

Poate te interesează și: Chrissy Teigen și John Legend așteaptă cel de-al treilea copil
 

Viața personală a Selenei Gomez


Gomez a fost anterior într-o relație cu Nick Jonas și a apărut în videoclipul piesei Burnin' Up a lui Jonas Brothers.

Ulterior, ea a început relația cu năbădăi cu Justin Bieber în 2010.

Vedeta a avut relații sporadice cu artiști precum Zedd și The Weekend în timpul pauzelor cu Bieber.


În cele din urmă, Selena a încheiat definitiv relația cu Bieber în 2018. Ulterior, cântăreața a scris o melodie intitulată Lose You to Love Me, care ar fi fost despre relația ei cu Justin Bieber.

Cântărețul în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu Hailey Baldwin.

O sursă a dezvăluit recent și a remarcat că, deși cântăreața este singură, se descurcă bine:

"Selena nu se întâlnește cu nimeni anume în acest moment. Este mai deschisă iubirii, dar este foarte concentrată pe ea însăși și pe munca ei în acest moment".

Foto: hepta
8 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod