Horoscopul zilei de marți, 9 august: Balanța va putea ajunge pe culmile succesului, iar Taurul și-ar putea cunoaște jumătatea

Află ce ți-au pregătit astrele pentru această ziua de marți, 9 august 2022!

Descoperă previziunile pentru zodia și află ce surprize are pentru tine ziua de marți, 9 august.

Berbec

 

Nu vei observa schimbări majore în ceea ce privește banii, dar lucrurile vor fi mai bune pentru ține în curând. Afacerile care ți se propun astăzi vor fi de bun augur. Entuziasmul tău la locul de muncă crește odată cu trecerea zilelor.

 

Taur

 

Dacă nu ai pe cineva, așteaptă puțin, jumătatea ta mai bună este pe drum. Viața ta amoroasă poate fi complicată dacă nu știi ce cauți la un partener. Găsește ceva distractiv de făcut când eșți liber/a, deconectează-te!

 

Gemeni

 

Îți vei folosi inteligență pentru a rezolva probleme complicate la locul de muncă astăzi.

Vei primi vești excelente despre un proiect de lucru care te interesează, iar dacă îl duci la îndeplinire va fi un succes.

 

Rac

 

La serviciu sunt multe lucruri care nu îți plac, dar nu trebuie să ripostezi. Dacă nu vrei să-ți faci dușmani, încearcă să fii discret/a. Relația ta sentimentală merge grozav, profită de această etapă bună în dragoste.

 

Leu

 

Se anunță întâlniri conflictuale, dar ai resursele necesare pentru a le depăși. S-ar putea să fii fericit/a pentru un prieten sau membru al familiei. Dacă vrei să fii sănătos/oasă, trebuie să începi să iei în serios acest aspect.

 

Fecioară

 

Încearcă să-ți controlezi nervii, relaxează-te și nu da atâta de multă importanță tuturor.

Te-ai descurca mai bine dacă ți-ai modera dieta, calitatea vieții ar crește. Dacă faci așa, vei avea mai multă energie pe viitor, energie cu care îi vei molipsi și pe ceilalți.

 

Balanță

 

Prestigiul tău la locul de muncă va crește, profită de ocazie pentru a obține ceea ce îți doreșți. Încearcă să fii prudent/a când vorbești despre banii tăi, astfel încât să ai mai mult noroc. Există posibilitatea să primești noutăți despre banii pe care îi așteptai, vei fi destul de încurajat/ă.

 

Scorpion

 

Vei încerca să aloci cât mai mult timp familiei. Vei primi vești surprinzătoare despre cineva pe care credeai că îl cunoșți bine, dar nu va fi nimic care să te îngrijoreze.

În dragoste, pe măsură ce magnetismul tău este în creștere, vei face o oarecare cucerire fără să vrei.

 

Săgetător

 

Pentru a avea o sănătate mai bună, încearcă să duci o viață mai echilibrată, fără a exagera. Prietenia și buna ta dispoziție vor fi contagioase, va fi o atmosferă bună în jurul tău.

 

Capricorn

 

Simțul umorului te va face să treci peste orice problemă pe care o ai în această zi, o să te bucuri din plin de tot ce întâlneșți sau tot ce se petrece. Vei reuși în unele proiecte datorită sprijinului sau influenței unui prieten.

 

Vărsător

 

Intuiția ta este foarte ascuțită, vei oferi soluții de succes la problemele de lucru neprevăzute.

Va trebui să te ocupi de unele cheltuieli, dar acestea nu vor fi o mare problema pentru ține în acest moment.

 

Pești

 

Ar trebui să te decizi cu privire la o chestiune amoroasă și să-i ignori pe ceilalți. Vei apela la cei dragi, te vei simți foarte apropiat de familie în această zi. Aceștia îți vor oferi câteva sfaturi interesante, dar și veșți surprinzătoare.

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod