Metoda de manifestare 369 te ajută să obții orice îți dorești: oamenii jură că le-a schimbat viața

Metoda de manifestare 369 a devenit virală pe TikTok pe masură ce oamenii au început să își manifeste drumul către succesul profesional, bani mai mulți, o relație romantică și chiar o sarcină.
Metoda de manifestare 369 este  o metoda foarte simpla, nu iti rapeste mult timp, insa e nevoie de incredere totala, optimism, energie pozitiva si perseverenta. Asadar, daca iti doresti ceva foarte, foarte mult si esti pregatita sa-l obtii, iata ce ai de facut:

CE ESTE METODA DE MANIFESTARE 369?

Metoda de manifestare 369 este un exercitiu, are legatura cu spiritualitatea, insa nu este o treaba supranaturala. Ea a fost inventata de omul de stiinta Nikola Tesla, renumit nu numai pentru inventiile sale – telecomanda si bobina tesla – ci si pentru obsesia sa pentru numere.
Potrivit lui, numerele 3, 6 si 9 sunt numere divine, spunand: “Daca ai cunoaste maretia lui 3, 6 si 9, ai avea o cheie a Universului”.

CUM PRACTICI METODA DE MANIFESTARE 369

Pentru a utiliza tehnica 369, iti trebuie un pix, o foaie (un jurnal) si sa stii exact ceea ce iti doresti sa manifesti, sa stabilesti obiectivul – o promovare, achizitionarea unei locuinte, mutarea intr-un oras nou, obtinerea unui job, gasirea unui partener cu care sa ai o relatie sanatoasa etc. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod