sandra bullock

Are 58 de ani, dar nu se vede! Ce face Sandra Bullock pentru a arăta mai tânără

Sandra Bullock continuă să-și surprindă fanii la fiecare pas. Personalitatea ei grozavă stălucește la fel de puternic ca și aspectul ei exterior atractiv.
De fiecare dată când își face apariția, toți ochii sunt ațintiți asupra ei și nu este un secret faptul că muncește din greu pentru a arăta cât mai bine.

  • Iată ce face Sandra Bullock pentru a arăta mai tânără:


Sandra Bullock pune mare accent pe fitness


Este nevoie de mult timp, efort și dăruire pentru a te menține în formă. Când Sandra Bullock se antrenează, se asigură că își rezervă cel puțin o oră în acest scop, nu mai puțin de 6 ori pe săptămână.

Când are filmări, Bullock se asigură să își face rutina de exerciții fizice înainte de a ajunge pe platoul de filmare/ În timp ce filma Bird Box, au fost numeroase mimente când venea direct în hainele ei de antrenament.

De asemenea, actriței îi place să danseze pentru a face față stresului, mai ales atunci când traversează perioade când se află sub presiune mare.
Ca actriță, duce o viață agitată, așa că folosește dansul ca formă de terapie. Ea a declarat că dansează si singură atunci când nu își găsește un partener.

Face în fiecare zi exerciții plank sau planșă


Toată lumea știe că exercițiile plank/planșă sunt o metodă grozavă de a te menține în formă și de a arăta uimitor, dar Sandra Bullock a declarat că poate să nu fie cel mai plăcut antrenament din lumea.

Cu toate acestea, o face pentru a putea fi capabilă să-și care copiii, așa că trebuie să rămână în formă și putrenică.
 

Este foarte atentă la cât mănâncă și nu vrea să piardă controlul


Dacă vrea să se mențină într-o formă bună la 58 de ani, Sandra Bullock trebuie să facă mai mult decât sport. De asemenea, trebuie să mânânce bine.
În timpul meselor, este foarte atentă la cât de multă mâncare consumă și, chiar ași atunci când este tentant să mănânce în exces, nu o face.

Bullock susține că optează pentru cantități mici la mesele principale pentru a-și menține metabolismul activ și ia gustări formate din fructe sau nuci atunci când i se face foame.

Bullock nu este atentă doar la porții, ci și la dietă. Alege mâncăruri fără gluten și fără zahăr, alimente prospete și carne de crescătorie în aer liber acolo unde este posibil. De asemenea, încearcă să respecte planul ei de alimentație sănătoasă pentru a-și susține obiectivele de fitness.

Cheat Days o ajută să-și mențină echilibrul


O dietă echilibrată și exercițiile fizice regulate nu sunt întotdeauna posibile. Chiar dacă Sandra Bullock este o vedetă binecunoscută, ea este la fel ca noi ceilalți prin faptul că mai alunecă din când în când atunci când vine vorba de pofte.


Ea se asigură că o zi pe săptămână este rezervată pentru mesele ei preferate, astfel încât să își poată menține un stil de viață sănătos, dar să își facă și poftele.

În serile de vineri până în serile de sâmbătă, vedeta își oferă o mai mare libertate în ceea ce privește ceea ce mănâncă. Aceste mici escapade sunt destinate felurilor ei preferate de mâncare, printre care se numără produsele de patiserie vieneză, prăjituri fără foc sau un bol de cereale cu lapte în timp ce urmărește emisiunea preferată în pat.

Ca parte a rutinei ei obișnuite, Snadra Bullock face yoga și pilates


Pe lângă antrenamentul ei obișnuit, Sandra Bullock adaugă și yoga și pilates în rutina ei zilnică. Este conștientă de beneficiile pentru sănătate ale întinderii și alungirii mușchilor, atât pentru frumusețe, cât și pentru bunăstarea generală.

Cu ajutorul acestor antrenamente, ea obține un tonus muscular mai puternic, precum și să experimenteze meditația și să obțină liniște sufletească. 
 
Foto: hepta
3 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod