Încheie vara cu stil alături de Levi's

Odată cu schimbarea sezonului, tendințele și look-urile se reinventează din nou.
Mai ai încă puțin timp la dispoziție să te bucuri de stilul simplu, îmbinat cu croiala oversized și diferite texturi sau imprimeuri. Astfel, Levi's oferă în continuare inspirație iubitorilor de fashion în materie de ținute care pot fi abordate pentru a face o tranziție vară-toamnă într-un mod stylish și memorabil.

Look feminin - proporții amplificate, overlayering și o stare de bine. Ținutele feminine pentru ultima lună de vară se asortează printr-o opoziție a texturilor, croielilor și a materialelor folosite.
Marietta Slip Dress de la Levi's este un articol vestimentar care îi oferă look-ului tău aerul de statement. Imprimeul tip animal print și stilul lejer al rochiei permite purtarea ei într-o multitudine de modalități. O poți asorta ușor cu o pereche de sandale chunky și un Trucker Jacket, iar ținuta ta e acum confortabilă, cool și cu un aer effortless.

Look masculin - când vine vorba de moda dedicată bărbaților, articolele vestimentare urmează o linie clasică, confortabilă și de impact.
La baza ținutelor e mereu perechea emblematică de blugi 501 Original, sau declinări ale acesteia, combinată perfect din punct de vedere cromatic și textural cu alte piese. De exemplu, pentru un look unic optează pentru jachete în combinații de tipul crem-roșu, împreună cu un bucket hat la nivel de accesorii, și bineînțeles, o pereche de Dad sneakers. Denimul va fi piesa ce te va scoate în evidență, iar restul articolelor vor oferi ținutei complementaritate, simplitate și personalitate.


Vizitează levis.com și descoperă cum poți face o tranziție stilistică fină odată cu schimbarea sezonului!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod