Ce șanse ai să devii bogată, în funcție de zodia ta

Află care sunt șansele tale să te îmbogățești în această viață și ce poți face pentru a-ți ajuta soarta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbec, ambiția ta te va duce foarte departe în viață, dar știai asta deja, nu-i așa? Capacitatea ta de a face acest lucru înseamnă că știi ce este nevoie pentru a face treabă bună.

Nu le ceri prea des prietenilor și familiei să participe la acțiune, deoarce știi că nimeni nu lucrează mai bine cu un Berbec decât un alt Berbec.

Dacă vrei să devii bogat/ă, chiar trebuie să-ți pui mintea la asta. Nu e vorba că ești leneș/ă, dar cu atâtea lucruri în capul tău, trebuie să te asiguri că prioritizezi lucrurile potrivite.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să faci din munca ta lucrul tau preferat din lume. Dacă îți place actoria, dacă vrei să fii model, dacă vrei să inventezi ceva grozav, folosește asta ca motivație pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

Ca Berbec, nu prea ai timp să te joci, motiv pentru care să-ți iubești munca îți poate aduce bani, realizare și distracție.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ești genul de persoană care muncește din greu, care înțelege valoare muncii, dar care știe și că distracția și răsfățul sunt la fel de importante.

Dacă faci efortul de munci pentru a fi plătit, vrei să te bucuri de timpul pe care îl ai pentru a profita de beneficiile de a fi bogat.

S-ar putea să fii foarte încăpățânat, dar aceasta este de fapt o binecuvântare deghizată. În loc să renunți la primul semn de necaz, nu renunți niciodată.

Mulți oameni ar putea să te creadă nebun sau să încerce să-ți spună că îți pierzi timpul, dar lupta contra eșecului nu face decât să-ți facă succesul mult mai dulce. Acest lucru este valabil mai ales dacă vrei să fii o sursă de inspirație pentru ceilali, pentru că, într-o zi, vei avea mulți oameni care să te admire și să-ți admire succesul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai putea crede că trăsătura ta de a fi indecis cu privire la orice variază doar de la a decide cu ce să te îmbraci astăzi până la ce să mănânci la cină, dar te înșeli, din păcate.

Poți fi foarte ezitant atunci când ai o șansă sau trebuie să iei o decizie mare și nu toată lumea are timp să aștepte după tine. În loc să fii spontan, te încrezi în instinctul tău, iar acest lucru îți ia mult timp cântărind argumentele pro și contra ale tuturor.

Aceasta ar putea fi o calitate dacă trebuie să iei decizii informate în viață, dar unele lucruri sunt menite să fie spontane. Ezitând înainte de orice alegere, oferi altcuiva șansa de a se strecura și de a lua ceea ce este de drept al tău.

Nu toată lumea joacă corect când virn vorba de a câștiga bani, dar uneori, aceste este singurul mod de a juca. Dacă vrei să fii cunoscut ca o persoană supusă care nu poate să se susțină și să facă lucrurile să se întâmple, continuă să faci ceea ce faci. Dacă vrei să ai succes și bani, ia notițe de la oameni de succes.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca Rac, vrei atât de mult să faci diferența în lume, dar nu din aceleași motive ca toți ceilalți. Ideea ta de a avea succes nu are nimic de-a face cu îmbogățirea, ceea ce este probabil un lucru bun, deoarece nu ești tocmai pregătit pentru ceea ce este nevoie pentru a te îmbogăți.

Pentru a face ceva măreț, de obicei trebuie să ieși din zona ta de confort, ceea ce este un mare NU pentru tine.

Tu ești super sceptic și suspicios și ai prefera să renunți la o oportunitate despre care nu știi nimic și, în schimb, să faci o alegere mai sigură.

Uneori, a te îmbogăți înseamnă a-ți asuma riscuri și de a profita de moment, dar asta nu e ceva ce te caracterizează. Îți vei face un nume, fără îndoială, dar fără toți acești bani atașați succesului tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca Leu știi cât de important este să te ții de arme și să nu renunți doar pentru că cineva nu este de acord cu tine. Tot ceea ce faci în viață este intenționat, ceea ce înseamnă că nu îți investești timpul în orice prostie.

Leii sunt foarte instinctuali și vor avea încredere în instinctul lor atunci când iau decizii mari. De asemenea, sunt foarte creativi, ceea ce înseamnă că oportunitățile lor de a se îmbogăți sunt infinite.

Vei face numeroase lucruri inedite pentru a obține mai mulți bani, dar orice ai face, este evident că ai multe idei grozave. Totuși, nu ești unul care să aducă mulți oameni la bordul ideilor sale.

Leilor nu le place să aibă succes pe spatele nimănui, așa că speră că ceilalți să-l respecte pentru că dorește cu atât de multă ardoare să reușească singur. 

Citește și: 6 adevăruri dure despre femeia din zodia Leu în dragoste

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu faci ceea ce nimeni altcineva nu poate: prezici succesul. Adesea iei cele mai bune decizii și știi că, curăbdare și efort, oricine poate reuși.

În loc să te limitezi la a face strictul necesar, găsești ceva care te interesează și depui tot efortul pentru a-l face să funcționeze pentru tine.

Ca Fecioară, știi că succesul este despre îmbunătățirea a ceea ce există deja. Poate descoperi un remediu sau creezi o invenție, dar nu eziți să le mulțumești tuturor celor dinaintea ta care ți-au oferit un punct de plecare.

Această atitudine umilă combinată cu înclinația către îndeplinirea obiectivelor tale este cheia spre bogăție și cu siguranță se va întâmpla.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, îți vei găsi locul în lume, dar nu va fi alături de cei bogați și faimoși. Ai capacitatea de a fi fericit și de a face diferența, indiferent de ceea ce faci în viață, dar trebuie să nu mai fii atât de critic.

Ca Balanță, poți fi fie foarte echilibrat, fie poți fi peste tot. Criticile tale variază de la propriile abilități de a face ceva grozav și abilitățile lumii exterioare de a-ți da o mână de ajutor atunci când ai nevoie.

Adesea eviți oportunitățile care implică un anumit risc și ai încredere în instinctele tale pentru că ți-e teamă de dezamăgire și eșec.

Și în loc să ceri ajutor sau să cauți niște sfaturi, automat crezi că nimeni nu te va putea îndrepta în direcția corectă. Aceste gânduri autodepreciative pot fi toxice. Trebuie să scapi de ele!

Nu e ușor să devii bogat, dar dacă intri în asta doar cu gânduri negative, nu va funcționa niciodată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru cei din afară ești poate puțin cam haotic și nu atât de încredere pe cât ai putea fi. Dar pentru familia și prietenii tăi, ești văzut ca persoana care este destinată măreției.

Ca Scorpion ești foarte intuitiv, știi să-ți urmezi inima și nu doar creierul, ceea ce te duce adesea în locuri la care nu te-ai gândit niciodată. Vezi lumea altfel, dar știi să nu stai cu capul în nori prea mult timp.

Scorpionii sunt, în general, foarte de încredere, așa că dacă tu și altcineva formați o echipă în căutarea unei modalități revoluționare de a vă îmbogăți împreună, acea persoană poate să fie sigură că nu vei fugi atunci când lucrurile devin dificile.

Cu toate acestea, oricine dorește să se implice în planurile tale de îmbogățire trebuie să creadă în intuitivitatea ta nu doar la nivel de vorbă, ci la nivel de acțiune. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, nu ești primul care sare departe de șansa pentru ajutor, mai ales cu ceva la fel de important care schimbă viața precum bogăția, așa că să devii următorul milionat nu pare că ți se va întâmpla.

Ideea de a fi legat de un partener sau de a nu putea să-ți lași creativitatea să curgă liber te va descuraja chiar și să încerci înainte de a spune nu.

Incapacitatea ta de a dori să lucrezi cu ceilalți și, eventual, chiar de a-i lăsa să controleze unele dintre decizii, te poate face să pari un nestatornic, chiar dacă de obicei nu ești.

Ai prefera să fii lupul singuratic care surprinde pe toată lumea cu succesul pe care îl poți obține, dar uiți că relaționarea și colaborarea sunt părți importante ale drumului spre bogăție.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În mod normal, iei în considerare fiecare unghi al unei probleme înainte de a lua o decizie. Nu ești genul de persoană care să facă o greșeală prostească și să ridice din umeri. În schimb, te mândrești că ești cineva care ia decizii cu mintea, nu cu inima.

Acest lucru te poate face să pari rece sau prea lipsit de sentimente pentru unii, dar dovada este suficientă: știi cum să obții rezultate.

Dacă vei deveni bogat, știi că acest lucru se va întâmplă datorită inteligenței. Nu te poți aștepta să arunci bani în orice și să speri că ceva îți iese, nu? În schimb, rememorezi ceea ce a funcționat pentru tine în trecut și ceea ce nu și iei măsuri în consecință.

Acest lucru nu înseamnă că nu poți fi creativ și spontan din când în când, dar, ca și Capricorn, te simți mult mai confortabil să faci lucruri cu inteligență și creier decât cu sentimente și emoții.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător, te afli în acel punct de mijloc în care succesul tău ar putea merge în orice direcție. În orice caz, vei ajunge să ai succes, da, dar dacă vrei să te îmbogățești și tu, trebuie să-ți joci cărțile corect. A fi o persoană inovatoare și originală ajută cu siguranță.

Adesea vei fi prima persană care încearcă ceva nou sau care își va da seama cum să reinventeze roata. Dar poți fi și atent la cine să ai încredere cu noile tale idei și să nu știi cum să faci lucrurile să se întâmple pentru tine.

Ar putea fi o idee bună să te implici în ceva cu un partener, deși și asta te poate agita. Ca Vărsător, simți că ești singurul care poate obține cu adevărat ceea ce încerci să faci sau cine vrei să fii în viață.

Așa că dacă altcineva intervine și, eventual, îți fură lumina reflectuarelor, poate fi un spărgător de succes. Dacă nu ai încredere totală în cineva care te va ajuta să te îmbogățești, s-ar putea să nu ți se întâmple niciodată. Amintește-ți, a cere ajutor nu este un lucru rău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Mulți îți vor spune că ești prea cu capul în nori pentru a întâlni succesul, dar acest lucru se întâmplă doar pentru că îți place să cântărești opțiunile.

Acest lucru poate fi bun în unele situații, cum ar fi atunci când trebuie să decizi dacă să accepți sau nu acel nou loc de muncă, dar poate fi și în detrimenul succesului tău, cum ar fi atunci când ai ocazia să te muți într-un loc nou și să o iei de la capăt, dar îți faci griji prea mult despre consecințe.

Când vine vorba de perspectiva de a te îmbogăți, devii nehotărât. Fie ți-e frică, fie ai prea multă încredere, dar când vine vorba de a-ți asuma riscuri și de a încerca ceva nou, o faci!

Vrei să faci parte din ceva inovator și revoluționat, dar îți faci griji că lucrurile se vor înrăutăți repede. Vrei să uimești cu ceea ce poți face în viață, dar îți faci griji că mergi împotriva instinctului tău. Există prea multă exagerare în viața și gândirea ta ca să poți reuși. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod