Fratele înstrăinat al ducesei Kate. James Middleton a luptat cu depresia și bănuiește că are ADHD: „Este o boală, un cancer al minții“

James Middleton a mărturisit că s-a regăsit pe sine după ce s-a confruntat cu efectele depresiei și încearcă să-și țină afacerea departe de legăturile regale.

Toată faima și aprecierea de care se bucură ducesa de Cambridge pare să se fi răsfrânt parțial și asupra fratelui ei mai mic. Într-un interviu acordat revistei Tatler, James Middleton a vorbit despre lupta lui depresia apăsătoare, dar și despre relația cu sora și cumnatul lui. "Duc o viață separată de ei. Dacă există interes pentru mine, foarte bine. Dacă există interes pentru mine din cauza lor, asta-i altceva", a ținut el să sublineze, delimitându-se de familia regală.

James (32 de ani) are o relație cu o tânără din Franța în vârstă de 29 de ani, Alizee Thevenet, de profesie expert financiar și conduce o afacere în care produce bezele, dar succesul pare să-l ocolească.

După ce s-a retras de la Universitatea din Edinburgh, el a început un business cu prăjituri, The Cake Kit Company and Nice Cakes (and Nice Wine). În 2015, James a iniţiat o altă afacere, Boomf, realizată cu o investiţie de 1,5 milioane de lire, care a înregistrat pierderi de 2,19 milioane de lire sterline (2,45 milioane de euro) în 2016.

James a spus pentru Tatler că fiind judecat prin prisma faptului că este fratele lui Kate a pus presiune pe el în afaceri și că încearcă să se descurce pe cont propriu.
"Dintr-o dată și foarte public, am fost judecat dacă voi avea succes sau voi da greș. Asta pune presiune pe tine", a explicat. Cu toate acestea, își continuă aspirațiile și are de gând să caute idei bune pentru tot restul vieții: "Unele vor merge, altele nu, dar ăsta-s eu, asta fac", a conchis el.

James a povestit în interviul citat și cum a început să se înțeleagă mai bine pe el însuși după ce doctorul i-a dat o carte despre ADHD, o tulburare care provoacă probleme de comportament precum dificultatea de a asculta, probleme de concentrare și de comunicare care afectează capacitatea de muncă.
Medicul i-a cerut să sublineze pasajele care i se par interesante, iar el a ajuns să sublinieze tot. "A fost probabil prima carte pe care am citit-o din scoarță-n scoarță pentru că era ca și cum aș fi citit povestea vieții mele", a mărturisit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod