Fratele înstrăinat al ducesei Kate. James Middleton a luptat cu depresia și bănuiește că are ADHD: „Este o boală, un cancer al minții“

James Middleton își dorește să stea departe de influența surorilor sale celebre, Pippa (foto) și Kate, încercând să se descurce pe cont propriu


Mare iubitor de câini, fratele ducesei Kate a amintit despre lupta cu depresia: "E ceva care te ține în pat, în timp ce anxietatea te face să te rușinezi că stai acolo. Mă gândeam: <<De ce sunt deprimat?>>. Am fost atât de norocos cu evoluția mea, am tot ce-mi doresc. Nu era legat de faptul că îmi doream mai mult (...) Și cu cât o ignoram mai mult, cu atât mă cuprindea mai tare."

"Toate culorile și emoția au părăsit lumea mea, iar totul a devenit gri și monoton.

Știu că-s al naibii de norocos și că duc o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. E greu să descriu boala. Nu-i doar tristețea. Este o boală, un cancer al minții", a adăugat el.

După ce s-a confruntat cu efectele depresiei și anxietății, James spune că se simte din nou fericit și are o percepție pozitivă despre viață. "Sunt fericit. Mă simt din nou James Middleton. Mă simt ca atunci când aveam 13 ani, atras de viață", a spus el. "Simt că m-am regăsit și nu am nevoie de mai mult", a subliniat fratele ducesei Kate.

James William Middleton a crescut în umbra surorilor sale celebre şi stilate, Kate și Pippa Middleton.
El avea 23 de ani când a devenit cumnatul Prinţului William. Căsătoria lui Kate nu i-a schimbat doar lui viaţa, ci pe a întregii sale familii, aducând-o în lumina reflectoarelor. Părinţii Carole şi Michael, sora sa, Pippa, dar şi el au intrat brusc în atenţia întregii lumi.
Într-un interviu acordat ziarului Daily Mail, James spunea: "Aşa a fost mereu, fie când eram la şcoală sau acum, că eu sunt fratele mai mic al lui Catherine şi al Pippei. Probabil asta va fi povestea vieţii mele.
Dar eu sunt James Middleton şi sunt foarte mândru că sunt <<fratele mai mic>>, dar şi ele sunt mândre de mine."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod