A vrut să fie celebră și a reușit: Ce a pățit o tânără după ce a aruncat două scaune de la etajul 45 - VIDEO

Tânăra în vârstă de 19 a reușit să atragă atenția asupra, dar într-un mod nefast


"Este jenată de ceea ce a făcut. Ar vrea să nu se fi întâmplat. Normal, nu și-a dorit niciun moment ca cineva să aibă de suferit", susține avocatul ei, Greg Leslie. Acesta a mai spus că fata înțelege furia la adresa ei. Avocatul va colabora cu acuzarea și e posibil să nu se ajungă la un proces, dar este greu de anticipat cum va evolua acest caz.

Leslie a mai spus că fata a comis fapta la presiunile anturajului și că trebuie urmăriți și ceilalți care au fost implicați.

Jenna Periti, care o cunoaște de când au învățat împreună la colegiul catolic St. Elizabeth din Thornhill, Ontario, o consideră o persoană deșteaptă și crede că înregistrarea video nu-i face cinste. "E o fată isteață, dar uneori îi place să se amstece cu ooameni care se bagă în treburi urâte", a spus ea.

Marcella Zoia a părăsit clădirea tribunalului zâmbind, cu un Starbucks Frappuccino în mână, și a urcat într-o mașină Uber.

Tânăra care a dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun ar putea fi, totuși, "crucificată" pe fondul unei dispute mai vechi privind statutul locuințelor din Toronto închiriate prin Airbnb. Primăria orașului Toronto examinează o interzicere a închirierii pe termen scurt a apartamentelor nelocuite de proprietari, iar eventualele reguli aflate în lucru sunt încă în evaluare. "Sper ca oamenii să ia exemplu din consecințele pe care le va suferi această femeie. Este un comportament iresponsabil și inacceptabil. N-a fost doar o prostie care a ieșit prost. A fost un comportament extrem de iresponsabil care putea provoca răni serioase sau chiar moartea cuiva", a declarat primarul John Tory.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod