Frumoasă, deșteaptă și topită după tineri: Cum a ajuns Kate Beckinsale pe mâna unui băiat de vârsta fiicei sale

Vedeta de 45 de ani e mândră de relația cu actorul de comedie Pete Davidson, cu 20 de ani mai tânăr și apropiat de vârsta fiicei ei.

La prima vedere, zărind-o însoțită de un puști cu aer șturlubatic pe care ai paria cu ochii închiși că în următoarele zece minute va comite o prostie, ai zice că vedeta americană și-a luat un angajat cam neconvențional și că ăsta e un semn al spiritului ei tolerant. Doar un mic detaliu îți schimb, însă, imediat impresia: mâna lui care îi ține palma strânsă, la ieșirea dintr-un club de comedie din Los Angeles, sucește complet tabloul. Adevărul e că, de fapt, Kate Beckinsale are un iubit cu 20 de ani mai tânăr, un pic mai în vârstă decât fiica ei. Și nu-i primul.

Desigur, fiecare om are dreptul să iubească pe cine dorește și să trăiască așa cum dorește, dar atracția vedetei pentru tineri cu mulți ani mai puțin decât ea suscită interesul presei.

Iar frământările fanilor și ale jurnaliștilor nu-s lipsite de temei, contrastul dintre Kate și noul ei iubit, Pete Davidson, fiind evident: ea este o actriță de top la Hoollywood, una dintre cele mai frumoase și mai stilate femei din lume. El e un actor de comedie, genul nonconformist, nonșalant, cu tatuaje, cu țigara într-o mână și cu cealaltă mână trăgând-o după el. Se princepe, însă, la glume, căci din asta trăiește și probabil că felul în care "înșurubează" cuvintele a fermecat-o pe Kate. Ea este mereu aranjată și poartă ținute scumpe, el nu dă doi bani pe cum arată - plin de tatuaje și cu tricou și pantaloni sport, nu-i deloc interesat de vestimentație.

Deși provin din două lumi diferite, despărțite de o distanță de două decenii, Kate și Pete se iubesc.
La 25 de ani, el este mai apropiat de vârsta fiicei actriței, Lily (20 de ani), dar asta nu pare să-i împiedice să facă pereche. Cei doi sunt împreună de mai multe săptămâni și plănuiesc să plece într-o vacanță pentru a-și cimenta relația departe de luminile reflectoarelor, scrie Daily Mail.

Cu toate detaliile picante despre deosebirile dintre ei, nu-i de mirare că relația lor a atras atenția la Hollywood, mai ales că Davidson, care a vorbit deschis despre problemele sale mentale, are reputația unui "băiat rău" în showbiz. El este ultimul dintr-un șir de tineri, așa-numiți "toyboys", cu care Kate Beckinsale s-a distrat după despărțirea de soțul ei, regizorul Len Wiseman, în urmă cu trei ani.


Un apropiat al actriței a mărturisit pentru ziarul britanic că toată lumea care o cunoaște se întreabă cum a ajuns Kate pe mâna unui tip ca Pete: "Există un soi de neînțelegere, la modul <<De ce naiba tocmai el?>>".

Aceeași întrebare s-a iscat când actrița a fost văzută la intrarea unor cluburi de noapte și la show-uri de comedie în compania unui alt artist de stand up, Matt Rife, puțin cunoscut atunci. El avea 21 de ani, ea 43. Aventura n-a durat mult, dar au rămas prieteni și au fost fotografiați împreună în septembrie anul trecut.

Apoi, în noiembrie, Beckinsale a fost surprinsă într-o îmbrățișare pasională cu actorul britanic de comedie Jack Whitehall, în vârstă de 30 de ani, la un club de karaoke din Los Angeles, cu puțin timp înainte ca Davidson să-și facă și el apariția pe scenă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod