Trucul genial pentru curățarea pantofilor din piele întoarsă. A devenit viral pe Twitter

Suntem permanent în căutarea trucurilor care ne fac viața mai ușoară, fie că sunt de frumusețe, modă, îngrijire sau curățenie.

Iar rețelele de socializare sun surse excelente de inspirație din acest punct de vedere. Pe lângă multe sfaturi complet neinspirate sau de-a dreptul periculoase, există și unele cu adevărat eficiente.

Și pentru că se dovedește rapid că sunt extrem de utile, ajung în scurt timp virale. Unul dintre acestea este un truc ingenios pentru curățarea pantofilor din piele întoarsă și material textil de tip suede.

Oricine deține astfel de încălțări sau poșete știe cât este de dificil să le cureți.

Este un material care absoarbe apa și, prin urmare, nu poate fi șters pur și simplu cu o cârpă umezită așa cum se întâmplă în cazul încălțărilor din piele obișnuită.

Din fericire, există o soluție foarte simplă, descoperită de o tânără din Marea Britanie. Iar tot ceea ce îți trebuie se află deja în dulapul tău din baie.

Se pare că apa micelară este soluția perfectă pentru curățarea pantofilor din piele întoarsă.

Kiera O Hagan, din Scoția, a postat pe contul său Twitter câteva imagini înainte și după cu sandalele sale din piele întoarsă de culoare crem.
Tânăra a dezvăluit că le-a curățat cu apă micelară, iar murdăria a fost îndepărtată complet.

"Apa micelară a curățat toate petele de pe sandalele mele din suede. Toată lumea ar trebui să încerce", a scris Kiera.


 
Tânăra a explicat în comentarii cum a procedat, iar metoda este cât se poate de simplă. Aceasta a umezit o dischetă din bumbac cu apă micelară și apoi a șters pantofii. Nu este nevoie de clătire.



Postarea sa de pe Twitter a strâns peste 36.000 de aprecieri și peste 11.000 de redistribuiri.

La rândul lor, cei care au încercat trucul dezvăluit de Kiera și au postat imagini cu rezultatele lor, care sunt promițătoare.



Apa micelară este un produs pentru demachiere creat în Franța. Conține molecule numite micele care îndepărtează cu ușurință produsele de machiaj de pe ten. Această proprietate a sa de a elimina impuritățile se pare că poate fi pusă în practică și în alte scopuri, precum acela de a curăța pantofii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod