Transformarea ireală a unei femei: Avea 142 de kilograme când a început să slăbească

Când şi-a pus în cap să slăbească, Laura s-a înhămat la o misiune imposibilă. Şi totuşi, nimic n-a făcut-o să dea înapoi. A muncit din greu până când a devenit alt om.

La 22 de ani, Laura Micetih era poreclită "Uriaşa de oţel". Şi nu degeaba: ajunsese la 142 de kilograme şi era o victimă cvasi-sigură a obezităţii morbide. Suferea de mai multe afecţiuni, printre care hipertiroidă, tensiune sanguină şi avea prediabet. Corpul ei urma să intre în colaps când ea a realizat că dacă nu luptă cu toate puterile, atunci destinul nefast care îi părea scris nu mai putea fi evitat.

Decizia de a lupta avea s-o ţină în viaţă. Fără o schimbare radicală a dietei şi a stilului de viaţă, existenţa ei ar fi fost un chin şi nici acesta n-ar fi durat mult.

"Am stabilit că am nevoie de o provocare. După ce am încercat să-mi salvez sănătatea şi am eşuat de mai multe ori, greutatea mea a devenit o problemă îngrijorătoare şi ajunsesem să iau în considerare operaţia", povesteşte tânăra pe blogul său, The Iron Giantess Life.

Profesoara la University School of Jackson a început să meargă la sală, unde a fost atrasă repede de greutăţi. Atât de mult i-a plăcut să ridice greutăţi, încât la un moment dat a devenit clar că nu mai are nevoie de operaţie ca să scape de kilogramele în plus.
"După ce m-am gândit bine cine vreau să fiu, am decis să fac o schimbare. Am fost atrasă de greutăţi şi aşa s-a schimbat jocul pentru mine. Am început să mă antrenez aproape zilnic, lucrând ore în şir la sală şi studiind totul despre sănătate, fitness şi nutriţie", îşi aminteşte ea. "Ceea ce a început din cauza operaţiei s-a transformat repede într-o pasiune intensă pentru sănătate, fitness şi nutriţie, Am început să merg la sală, să ridic greutăţi şi să am o dietă curată, adaptată pentru nevoile corpului meu.
Mi-a luat doar câteva săptămâni să înţeleg că n-aveam nevoie să ajung la cuţit. Trebuia să fiu sub bar"
, continuă tânăra.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod