Se iubesc la nebunie: Justin Bieber şi logodnica lui, sărut pasional în piscină

Starul canadian le arată tuturor cât de fericit este după ce s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin. Cei doi s-au pozat în timp ce se sărută în piscină.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin nu se mai dezlipesc unul de celălalt după ce s-au logodit. Sâmbătă, el a postat pe Instagram trei imagini în care apar amândoi în ipostaze romantice. Într-una dintre acestea, Justin şi Hailey se sărută pasional în piscină, relatează Billboard.

"A trebuit să aştept o vreme înainte de a spune tot, dar vorbele zboară repede, ascultă Hailey, pur şi simplu sunt atât de îndrăgostit de tine!", a scris starul lângă imaginea de pe contul lui.

"Sunt foarte hotărât să-mi petrec viaţa pentru a cunoaşte fiecare parte din tine şi să te iubesc cu răbdare şi drag", a adăugat Bieber.

Cuplul este nedespărţit după logodnă. Cu câteva ore înainte de ultima sa postare, Justin şi Hailey au fost văzuţi într-un restaurant din Miami. Anterior, ei s-au aflat în New York, unde modelul deţine un apartament în Brooklyn, şi l-au vizitat pe tatăl ei, actorul Stephen Baldwin, scrie People. Hailey a fost văzută purtând inelul de logodnă cu un diament imens pe care i l-a dăruit Bieber.

Bieber a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, în timpul unei cine romantice, pe 7 iulie, într-un restaurant de lux din Bahamas.
Mai mulţi clienţi care au asistat la acest moment au dezvăluit pentru TMZ că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu-şi folosească telefoanele mobile în timpul cererii în căsătorie.

Mesaje de confirmarte au venit însă de la ambii părinţi ai vedetelor. "Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a cântăreţului.

"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!!!", a scris Stephen Baldwin, tatăl modelului.

Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin,

Cunoscut din filmul "The Usual Suspects", tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, mai are o fiică, Alaia, în vârstă de 25 de ani, cu soţia lui, Kennya, cu care s-a căsătorit în 1990.


Foto: Hepta

16 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod