Transformarea ireală a unei femei: Avea 142 de kilograme când a început să slăbească

Ambiţia, dieta sănătoasă şi orele în care a ridicat greutăţi au schimbat-o complet pe Laura. Totul făcut din pasiune


"În primul an, am dat jos peste 45 de kilograme fără operaţie şi mi-am schimbat semnificativ obiceiurile nesănătoase. Acum nu mai am probleme de sănătate şi viaţa mea s-a schimbat în bine doar realizând că ceea ce dorim şi ceea ce facem se află sub controlul nostru", explică Laura.

Sună prea uşor, nu? Ei, nu-i chiar aşa: deşi probabil există milioane de tehnici de slăbit, de la dietele fără grăsimi la schemele bazate pe pastile sau plante, povestea Laurei demonstrează că uneori este nevoie doar de disciplină, muncă grea şi un pic de bun simţ pentru a obţine rezultate uimitoare: "Tot ce am făcut a fost să-mi ajustez dieta.

Mănânc multe alimente sănătoase şi am scos tot zahărul procesat. Am renunţat să mai mănânc în oraş. Nu mai iau gustări. Nu mai cumpăr junk şi produse de la măcelărie. Nu mai beau cu prietenii. Asta a fost", arată tânăra.

Aceste măsuri, combinate cu noua ei rutină de a ridica greutăţi la sală, au ajutat-o pe Laura să scape repede de surplusul de greutate fără să rămână cu excesul de piele inestetic. Pasiunea sa pentru greutăţi nu doar a făcut-o să slăbească, ci i-a tonifiat corpul pe măsură ce scăpa de kilograme.


Rezultatele sale sunt fabuloase. În 2014, Laura cântărea 142 de kilograme. În mai 2017 a ajuns la cea mai mică greutate, 80 de kilograme. În prezent are 88,5 de kilograme, dar totul e sub control. Tânăra a devenit un exemplu de voinţă pentru cei peste 330.000 de admiratori de pe Instagram, pe care îi încurajează cu fraze motivaţionale. Preferatele ei: "Dacă simţi că ai obosit, odihneşte-te, dar nu ceda", "Nu eşti prea bătrân. Nu există prea târziu", "E greu.
Dar merită"
şi "Eşti cine alegi să fii". Când vezi ce a reuşit Laura Micetih, n-ai cum s-o contrazici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod