Nicole Kidman, ce transformare! Vedeta a devenit de nerecunoscut

Nicole Kidman, o nouă transformare frapantă pentru un rol


Totodată, actrița australiană va filma și pentru "Aquaman" al Warner Bros., adaptarea "Goldfish" şi "Boy Erased", produs de Focus Features.

Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii, și este considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume.


Kidman este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, ”Moulin Rouge” - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică ”Cold Mountain” (2003), drama teatrală ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) şi fresca cinematografică ”Australia” (2008).
 
Interpretările din drama ”Birth” (2004) şi thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.
În 2011 a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul ”Rabbit Hole”, iar în anul următor a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”.

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Lion”.


Foto: Hepta

22 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod