Matthew McConaughey, de nerecunoscut: a slăbit şi abia mai stă în picioare!

Din tipul sexy, cu un corp impecabil, bine lucrat şi plin de muşchi, a mai rămas doar o umbră. Matthew McConaughey a dat jos 13 kilograme, iar dacă-l vezi pe stradă, ai impresia că abia a ieşit din spital.

Actorul în vârstă de 42 de ani a slăbit într-un ritm rapid, pentru a juca rolul unui bolnav de SIDA în filmul "The Dallas Buyer's Club".  În urmă cu câteva săptămâni, el a început să urmez o dietă strictă şi a slăbit foarte rapid, dar ambiţia lui de a intra cât mai bine în pielea personajului a devenit periculoasă, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Starul a fost văzut după slujba de duminică, pe o stradă din Austin, Texas, alături de soţia sa şi de părinţii lui. Îmbrăcat cu o pereche de blugi şi un pulover, Matthew abia mai mergea, fiind susţinut de mama sa.

În vreme ce actorul părea foarte slăbit, dând impresia că este bolnav, soţia sa, Camila, arăta mai bine ca niciodată. Cuplul este în aşteptarea celui de-al treilea lor copil, iar Camila se simte perfect, notează ziarul citat. Cei doi copii, Levi şi Vida, au fost şi ei la slujbă, îmbrăcaţi elegant.

Actorul îl va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual şi homofob, din Texas, căruia medicii i-au spus că mai are şase luni de trăit după ce a aflat că are SIDA. Nemulţumit de faptul că nu are acces la medicamente opţionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabandă medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit în 1992. Se pare că McConaughey a câştigat rolul în detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling, notează Mediafax.

"Pentru mine e mai mult o problemă mentală decât una de ordin fizic. Voi slăbi atât cât trebuie. Am început deja şi trebuie s-o fac pentru că ăsta e jobul meu", a delcrat starul.

În urmă cu câteva luni, Matthew McConaughey avea o formă fizică de invidiat, fanii putându-l admira în cel mai recent film al său - Magic Mike - în care joacă rolul unui striper.
Pentru a slăbi, Matthew a urmat un program de alergare şi de exerciţii fizice, combinat cu o dietă bazată pe ceai şi săracă în carbohidraţi, informează Daily Mail.
1 din 8

9 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod