Jennifer Lopez a slăbit aproape 5 kilograme cu o dietă vegetariană şi un program zilnic de exerciţii

Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani se află într-o formă excelentă. Ea a dezvăluit care este "preţul" pentru silueta sa.

J Lo va împlini 45 luna viitoare. Dar vedeta este în cea mai bună formă după ce a slăbit 4,5 kilograme cu ajutorul unui regim vegetarian foarte strict şi cu un program de exerciţii fizice de câte şase ore pe zi. Cântăreaţa americană a vorbit pentru publicaţia Us Weekly despre formula care a ajutat-o să-şi menţină silueta.

Dacă vrei ca alţii să te iubească, trebuie să mai întâi să te îngrijeşti pe tineJennifer Lopez
"Dacă mergi la sală, trebuie să ai grijă la ce mănânci. E un serviciu, trebuie să te ţii de el. Mă simt minunat mental şi fizic", a mărturisit ea pentru revista amintită.

În ultimele cinci săptămâni, Jennifer Lopez a trecut la ţinute cu două măsuri mai mici după ce a tăiat din alimentaţia sa lactatele, carnea şi glutenul. Şi chiar dacă are doi copii, ea arată acum mai slabă decât în 2004, ba chiar şi decât în 1994, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Ca să-i fie mai uşor, vedeta şi-a convins copiii, gemenii Emme şi Max, să urmeze şi ei alimentaţia vegetariană. Jennifer a spus însă că pentru copii despărţirea de mâncarea cu care erau obişnuiţi nu este uşoară, iar fiul ei dorea uneori brânză adevărată, nu un înlocuitor vegetarian.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod