Dosar Eva. 7 vedete din România pasionate de alimentaţia sănătoasă

Alimentaţia sănătoasă este un subiect important pentru multe dintre vedetele autohtone. Femeile din showbiz îşi doresc să mănânce sănătos în primul rând pentru siluetă, dar nu toate reuşesc să îndure caznele dietelor sau să reziste tentaţiilor.
Sunt însă şi vedete care au făcut o pasiune din domeniul nutriţiei şi care au acumulat suficiente informaţii şi experienţă încât pot susţine teze de doctorat pe această temă. Descoperă cum au devenit interesate de alimentaţia sănătoasă şi de ce sunt pasionate de acest domeniu!
1 din 8

Olivia Steer mănâncă doar crudităţi

Prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", difuzată de Acasă TV, nu consumă produse de origine animală şi include în meniul zilnic foarte multe alimente în stare crudă. Ea i-a convins şi pe membrii familiei sale să adopte acest stil alimentar.

"Marele avantaj al dietei raw-vegan este energia recâştigată şi entuziasmul de a face lucruri pentru care înainte trăgeam îngrozitor de mine ca să le duc până la capăt. Adevărul e că mă simt grozav, am tonusul de la 20 de ani, iar analizele arată că am 15 ani", declara prezentatoarea într-un interviu publicat anul trecut de ziarul Gândul. Olivia a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV Magazin că a devenit vegetariană după ce a citit "Studiul China", de Colin Campbell, care i-a aprins pasiunea pentru nutriţie, dar şi pentru spiritualitate.

Ea a renunţat la alimentele procesate, prăjeli, grăsimi şi proteinele de origine animală, iar după mai mulţi ani în care a studiat teoriile despre regimul raw-vegan, vedeta e în măsură să prezinte reţete şi dea sugestii pe blogul ei. "Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun. Aşa că dacă simt că mi-e foame încă, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară", a declarat soția lui Andi Moisescu pentru revista "Ce se întâmplă, doctore?". "Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine. Doar cei ce înfulecă fără să sufle, ca lupul din poveste, se plâng de insaţietate mereu. La prânz, merge bine o salată de frunze verzi, cu nuci, seminţe de in, lămâie, puţin ulei", a adăugat vedeta.

7 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 11 Apr 2013, 09:39
    foarte multa vointa....

    Este extraordinar sa tii un asemenea regim...cred. Va dati seama cata vointa? Bravo lor si respect maxim pentru Anca Turcasiu si Oana Cusino (care nu degeaba e medic geriatru...), arata bestial, sunt un exemplu pentru mine tipele astea doua....Nu stiu daca m-as putea face vegetariana vreo data, dar din cate am auzit, la o masa, carnea trebuie sa fie garitura, nu legumele. Eu cateodata ma simt satula de carne, sa nu mai aud de ea, voua nu vi s-a intamplat? Trebuie sa luam atitudine cu alimentatia noastra pana nu e prea tarziu.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod