Cum s-a îngrăşat Charlize Theron cu 23 de kilograme pentru un rol: Mânca burgeri şi chipsuri noaptea

Actriţa îşi punea ceasul să sune noaptea şi se trezea din somn ca să mănânce alimente hipercalorice care s-o ajute să ia în greutate. Acest efort a dus-o spre depresie.

Recunoscută pentru ataşamentul cu care îşi asumă fiecare rol, capabilă de transformări fizice uimitoare, Charlize Theron a demonstrat încă o dată că este dispusă la orice sacrificiu pentru a se simţi împlinită profesional. Prestaţia din noul ei film, "Tully", în care interpretează o mamă a trei copii epuizată este admirabilă. Succesul acestui rol a depins mult şi de capacitatea sa de a se îngrăşa cu 23 de kilograme şi oricât de uşor ar părea să iei în greutate, pentru actriţa de origine sud-africană asta s-a dovedit o experienţă destul de dură.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a spus în show-ul realizat de Ellen DeGeneres că a fost nevoită să înghită o mulţime de pungi de chipsuri de cartofi şi alte produse hipercalorice.

Ea a dezvăluit că ajunsese să ţină pungi chiar şi în baie şi pe canapea. "Am mâncat mult, din toate, dar preferaţii mei, drogul meu preferat, erau chipsurile de cartofi. Îi mâncam peste tot. Aveam o pungă în maşină, una în baie, una în bucătărie, una pe canapea, oriunde mergeam era o pungă", a spus actriţa.

Charlize a mărturisit că deşi dieta ei hipercalorică a fost un răsfăţ al gustului, nu se aştepta ca aceasta să aibă un impact atât de puternic asupra dispoziţiei sale. Procesul de îngrăşare accelerată i-a declanşat o depresie: "Nu eram pregătită pentru o asemenea cantitate de mâncare procesată care mi-a afectat starea de spirit şi m-a făcut să mă confrunt pentru prima oară cu depresia.
E foarte adevărat ce se spune, că eşti ceea ce mănânci pentru că mâncam ca o persoană care nu se mişca deloc şi mă simţeam letargică şi obosită tot timpul
", a dezvăluit ea. "A fost greu să mă opresc pentru că e ceva mai mult mental decât fizic. Poţi să încetezi să mănânci, dar dacă nu te simţi bine nu crezi că vei reuşi şi e greu", a adăugat actriţa.

Deşi nu a fost un aspect obligatoriu, îngrăşarea cu 23 de kilograme a fost provocarea pe care vedeta şi-a impus-o pentru a face mai credibilă interpretarea unei mame care tocmai a născut al treilea ei copil, relatează Daily Mail.
"Mamele fac asta în fiecare zi. Rămân însărcinate şi se îngraşă, apoi le ia un an şi jumătate ca să slăbească şi dacă nu reuşesc, sunt judecate", a explicat Theron.

Când Ellen a amintit de transformarea sa pentru rolul emblematic din "Monster", în care a jucat rolul prostituatei transformate în criminală în serie Aileen Wuornos, actriţa i-a răspuns că la 42 de ani e mai greu să slăbeşti: "M-am îngrăşat mai puţin atunci, fiindcă, bănuiesc, aveam vreo 27 de ani, o săptămână n-am mai mâncat prostii şi gata, eram din nou în formă - a fost o nebunie."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod