Cum arată Meghan Markle în rochie de mireasă: Imagini din serialul „Suits“

Meghan Markle apare în rochie de mireasă în finalul celui de-al şaptelea sezon al serialului de televiziune „Suits”, în care personajul pe care îl joacă, Rachel, se căsătoreşte cu partenerul său, Mike, interpretat de Patrick J. Adams.

Această apariţie survine cu mai puţin de o lună înainte ca actriţa să se căsătorească cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Am vrut să mă căsătoresc cu tine chiar din momentul în care te-am cunoscut", spune Mike într-un trailer al episodului ce va fi difuzat miercuri. "Eşti soţul pe care mi l-am dorit dintotdeauna", spune Rachel. Sunt ultimele secvenţe ale celor două personaje, întrucât Meghan Markle şi Patrick J.

Adams vor părăsi serialul. "Ştim că urmează o altă nuntă pentru Meghan Markle, dar să o vedem acolo în toată splendoarea în rochia ei de mireasă este un basm devenit realitate", a transmis reţeaua de televiziune care difuzează serialul "Suits".

La scurt timp după ce şi-a anunţat logodna cu prinţul Harry, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a spus că va renunţa la actorie şi, implicit, la serialul "Suits", în care a început să joace în 2011.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St.

George, pe domeniul Castelului Windsor.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod