Premoniţia sumbră pe care a avut-o DJ Avicii: „Am spus-o de atâtea ori, o să mor“

Celebrul DJ suedez şi-a prevestit moartea într-un documentar realizat anul trecut. Deşi câştiga 250.000 de dolari pe noapte, el dorea să se retragă fiindcă nu mai făcea faţă presiunii.

Tim Bergling, cunoscut sub pseudonimul Avicii, a atras atenţia de mai multe ori echipei de management că turneele pe care le făcea într-un ritm istovitor îl vor ucide. DJ Avicii, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit mort în oraşul Muscat, din Oman. În documentarul "Avicii: True Stories/"Avicii: Poveşti adevărate", tânărul muzician mărturisea că va muri dacă nu pune capăt activităţii sale muzicale.

Filmul lansat în octombrie anul trecut, disponibil din această lună şi pe platforma Netflix, a foast realizat de producătorul de documentare Levan Tsikurishvili, bun prieten cu Avicii, şi surprinde ascensiunea acestuia spre celebritatea internaţională.

Tânărul DJ a fost filmat în martie 2016, când a luat decizia de a renunţa la spectacolele live epuizante, relatează Daily Mail.

DJ Avicii şi-a dorit să anunţe mai întâi echipa de management că vrea să se retragă, înainte de a da vestea publicului, pentru că presiunea pe care o resimţea devenise copleşitoare, iar problemele de ordin mental şi fizic, survenite pe fondul consumului excesiv de alcool, îi ruinau sănătatea.

Potrivit revistei GQ, suedezul ajunsese să câştige 250.000 de dolari pe noapte pentru a susţine spectacole cu casa închisă, iar conform Forbes, el era cel mai bine plătit DJ din lume.
Avicii se aştepta ca anunţul său să fie acceptat şi înţeles, dar reacţia pe care a primit-o a fost opusă. "Când am decis să mă opresc, mă aşteptam la ceva complet diferit. Mă aşteptam să fiu susţinut, mai ales ţinând cont de ceea ce am trăit. Am fost foarte deschis cu toţi cei cu care lucram şi cu toţi cei care mă cunoşteau. Toţi ştiau că am suferit de anxietate şi că am încercat să o înving. Nu mă aşteptam ca oamenii să mă preseze să continui. Au văzut cât rău îmi face asta, dar m-au îmăins de la spate când eu am vrut să mă opresc", i-a mărturisit el lui Tsikurishvili.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod