Aventură ca în 'Singur acasă 2'. Un băiat de 12 ani a zburat cu avionul până în Bali și s-a cazat la un hotel de lux

Un băiat în vârstă de 12 ani din Australia pare să se fi inspirat din povestea personajului Kevin McCallister din "Singur acasă 2".
După o ceartă cu mama sa, băiețelul a fugit de acasă, din orașul australian Sydney, apoi a reușit să ia singur avionul până în Bali, iar acolo s-a cazat la un hotel de lux.

Acesta a cumpărat un bilet de avion cu cartea de credit a mamei sale, a folosit un automat pentru check-in la aeroport și s-a urcat la bordul unui avion cu destinația Bali, Indonezia. În tot acest timp, mama sa credea că el este la școală, potrivit surselor citate de people.com.

Familia sa nu a aflat că băiatul lipsește până când cei de la școală nu au sunat să anunțe că acesta nu s-a prezentat la cursuri.

Băiatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost intervievat de jurnaliștii de la postul Australia TV.
"A fost grozav. Am vrut să plec într-o aventură", le-a spus băiatul reporterilor. Mama sa, însă, nu a fost la fel de încântată. "Am fost șocată, îngrozită. Nu pot descrie ce am simțit când am aflat că a plecat cu avionul, peste ocean. Eram distruși. Ai un copil plecat singur în Indonezia, care se plimbă cu scuterul și își organizează o călătorie de capul lui acolo", a spus femeia.

Copilul și-a convins bunica să-i dea pașaportul și a încercat să rezerve un bilet la mai multe companii aeriene până când a găsit una care permitea minorilor să călătorească neînsoțiți.

În ziua călătoriei, băiatul a plecat cu scuterul până la gară, a luat trenul către aeroport, apoi a zburat 400 de mile până în orașul australian Perth, apoi a luat avionul către Denpasar, Bali.

La sosire, acesta a luat un taxi moped până la unul dintre hotelurile de lux din oraș, unde a reușit să se cazeze și a stat timp de patru zile, până când a fost descoperit cu ajutorul datelor despre locație ale telefonului mobil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod