Îţi vor uşura munca de părinte! 20 de trucuri utile

Viaţa de părinte nu este deloc de uşoară, însă este extrem de frumoasă.

Nu ma mai intreba cand o sa fac copii!

Exista intrebari pe care le poti pune si exista intrebari pe care nu le poti pune. Nu ma mai intreba cand o sa fac copii!

Cele 4 fraze pe care nu trebuie să le mai spui niciodată copiilor tăi!

Există cuvinte care pot afecta dezvoltarea psihologică a copiilor și care își pun amprenta în viața de adult. Știu, probabil acele cuvinte îți par nevinovate, dar nu este chiar așa.

Cum să-ți înveți copilul bunele maniere când te face de râs în public

Nu știi niciodată ce va face copilul tău în public. Fiecare părinte are parte de câteva momente jenante în viața sa, când comportamentul copilului său îl șochează și îl face să se simtă prost.

Iubirea copilului nu se cumpără cu bani

Banii nu sunt importanți. Nu pentru copilul tău. Sigur că noi putem cădea ușor în capcana "fac totul pentru copilul meu" sau "copilul meu merită tot ce e mai bun". Dar oare chiar este vorba despre copil sau despre tine?

De ce sunt copiii obsedați de smartphone și alte gadget-uri

Dacă ești părinte, probabil că ai trecut prin asta. Îi spui copilului tău să lase smartphone-ul sau alt gadget deoparte pentru câteva ore, iar cel mic te întâmpină cu încăpățânare și supărare.

Cum să eviți tantrumurile când îi iei tableta sau telefonul copilului

Probabil că aproape toți părinții știu cât de greu este să își convingă copilul să lase tableta sau telefonul jos și să facă altceva.

Mamele copiilor agitați sunt supuse unui risc mai mare de depresie

Mamele care trebuie să aibă grijă de bebelușii care par să plângă în mod constant știu că această agitație le poate drena de toată energia.

De ce ar trebui ca tații să le citească povești înainte de culcare copiilor

Cărțile citite în copilărie de către părinți pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării sociale și emoționale a copiilor.

Cum să îți înveți copilul să programeze fără calculator

Programarea pare un domeniu intimidant, dar jocurile ușoare și activitățile de acasă te pot ajuta să îți familiarizezi copilul cu aceasta.

Copiii care mănâncă mai puțin zahăr au ficatul mai sănătos

Atunci când le dai dulciuri copiilor tăi, ți se pare că este mai ușor să îi convingi să facă ceea ce îi rogi? Singura problemă este că sănătatea lor are de suferit.

Ar putea ajuta sulforanul copiii care suferă de autism?

Sulforanul este un compus natural care se găsește în legumele crucifere, cum ar fi broccoli. Cercetările recente arată că un consum ridicat al acestui compus poate ameliora simptomele asociate cu autismul la copii.

Minciuni pe care le spun părinții copiilor

Șansele sunt ca piticul tău să își dea seama de adevărul din cuvintele tale. De aceea, vei putea avea parte de experiențe sincere și emoționante alături de copilul tău. Este o situație din care câștigă toată lumea.

Ar trebui să îi controlezi telefonul copilului tău sau nu?

La vârsta de 9 ani, copiii nu au nevoie de un telefon, dar probabil că vor avea unul până împlinesc vârsta de 12 ani.

Cele mai bune jucării non-electronice pentru preșcolarul tău

Până în momentul în care copilul ajunge la vârsta perfectă pentru a merge la școală, acesta începe să folosească obiectele conform scopului pentru care au fost create - un creion este un instrument pe care îl poți folosi pentru a scrie.

Un copil a blocat tableta tatălui său până în anul 2067

Mulți părinți le dau copiilor tableta sau telefonul în schimbul a câteva minute de liniște și pace.

O mamă și-a numit fetițele după fiii care muriseră într-un accident de mașină

O femeie din North Dakota, care a născut la mai puțin de un an după ce și-a pierdut cei doi fii într-un accident de mașină, și-a numit fiicele în onoarea fiilor săi.

De ce dorm copiii în locuri ciudate?

Abilitatea copilului tău de a dormi oriunde și oricând este ceva ce și-ar dori orice adult să poată face.

Primul născut este mai inteligent decât restul fraților, conform studiilor

Ordinea în care se nasc copiii într-o familie nu afectează personalitatea, dar se pare că le oferă baza succesului anumitor frați, conform cercetărilor. Iată de ce are primul născut avantaje intelectuale față de frații săi!

Tulburarea de angajare socială dezinhibată. Ce este și cum o recunoști

Copiii ar trebui să aibă, în mod natural, o teamă sănătoasă față de oamenii necunoscuți. Cei mai mulți dintre ei sunt precauți cu adulții pe care nu îi cunosc. Dar copiii cu tulburarea de angajare socială dezinhibată nu se tem de străini.