Ce greutăți întâmpină mamele de gemeni?

Mamele de gemeni au o viață ceva mai complicată decât mămicile care au un singur copil, însă și bucuriile vin la dublu.

Cum să-ți înveți băiețelul să fie un gentleman

Un gentleman adevărat învață bunele maniere încă din copilărie. Iar dacă ești mămică de băiat, poți avea o influență foarte mare asupra viitorului comportament al băiatului tău în preajma femeilor.

Și mamele mint câteodată

Mamele = femei cu puteri supranaturale, capabile să muncească 24/24 ore, fără să primească niciun leu, care din când în când mai sunt și femei sau gospodine. Un fel de 3 în 1 uman, dacă vreți.

Rujeola la copii: simptome, tratament și transmitere

Rujeola, pojarul, este o boală eruptivă gravă, de origine virală.

Dermatita atopică la copii

Dermatita atopică este un tip de eczemă, influenţată genetic, care are ca şi manifestări principale prezenţa unor placarde roşiatice la nivelul pielii, leziuni care provoacă prurit intens (mâncărime).

Ce este bronșiolita la copii și cum se tratează

Bronşiolita este o infecție virală ce afectează căile respiratorii inferioare determinând inflamarea acestora si apariția dificultăților de respirație.

Tot ce trebuie să știi despre rujeola la copii: simptome și tratament

Dacă nu citești puțin despre aceste tipuri de boli ale copilăriei, este destul de ușor să faci confuzie între rujeolă și rubeolă.

Cum alegi termometrul potrivit pentru copil

În momentul în care ți se pare că cel mic are temperatură sau se simte rău, probabil că ar trebui să-i iei temperatura.

Tradiții și obiceiuri de botez: ce trebuie să știi dacă vei fi nașă

Botezul copiilor este unul dintre cele mai importante obiceiuri din religia creștin-ortodoxă.

De ce mint copiii?

Este normal să fii uimită atunci când îl prinzi pe cel mic mințind pentru prima oară. Într-o lume în care uneori poate fi destul de greu să crești un copil, îți faci griji pentru ce poate împrumuta copilul în comportamentul său de la persoanele din jur.

Cum să-i vorbești copilului ca să ajungă un adult de succes

Părinții încearcă să afle cât mai multe lucruri care îi pot ajuta pe copiii lor să aibă o educație sănătoasă, fie că ascultă sfaturile prietenilor, citesc cărți dedicate sau site-uri specializate.

Secretele părinților: cum să crești copii inteligenți

Felul în care părinții interacționează cu copiii lor are o influență uriașă asupra felului în care copiii se dezvoltă. Și dacă devin sau nu copii inteligenți.

2 motive să păstrezi dinții de lapte

Te numeri printre persoanele care și-au păstrat dinții de lapte? I-ai pus într-un borcan când i-ai scos sau poate că părinții tăi i-au pus undeva în siguranță, pentru a-și aduce aminte momentele dragi din copilărie?

Scrisoare către străinul care a încercat să-mi educe copilul

O mămică a redactat o scrisoare către străinul care a încercat să-i educe copilul la locul de joacă. Aceasta a publicat rândurile de mai jos pe blogul ei, iar reacția celorlalte mămici care o urmăresc a fost impresionantă.

10 lucruri pe care numai mamele de băieți le înțeleg

Mamele de băieți au parte de o experiență cu totul diferită față de mamele de fete.

40 de lucruri pe care orice părinte trebuie să i le spună copilului

Începând de la o vârstă fragedă, este important să le destăinui copiilor de ce pozitivitatea este mult mai valoroasă în viață decât negativitatea. Cuvintele de încurajare pe care un părinte poate să i le spună copilului pot avea un efect de durată în viața și pentru personalitatea celui mic.

Semne că ai fost crescut de părinți toxici

Cei mai mulți părinți fac tot posibilul pentru a le oferi copiilor o educație sănătoasă. Însă părinții pot face greșeli, care pot avea un impact semnificativ asupra vieții celor mici. Acest lucru duce la apariția acelor părinți toxici, cu sau fără voia lor.

Filme din anii ‘90 pe care poți să le vezi cu copilul tău

Cu toate că piticii din ziua de astăzi sunt obișnuiți cu tehnologia de la vârste fragede, nu e niciodată prea târziu pentru câteva momente analog petrecute alături de ei.

Când copilul minte, ești vinovat!

Ești vinovat când copilul minte! Poate că sunt cuvinte grele, poate că ar trebui să fiu mai delicată, dar adevărul e că atunci când un copil alege să mintă, singurii vinovați sunt părinții. De ce? Pentru că o face de frică!

De ce apare bâlbâiala în cazul copiilor și cum poate fi tratată

Bâlbismul sau bâlbâiala este o tulburare de vorbire care se caracterizează prin incapacitatea de a păstra ritmul și fluența normală a vorbirii.